Pinguin, credit online de nevoi personale

Pinguin este un credit de nevoi personale obţinut direct pe cardul de salariu. Până la 4.500 LEI, cu 3 rate fixe. Cost 11,92%. DAE 99,92%.

  • Credit online de nevoi personale cu aprobare instantanee

  • Prime╚Öte imediat, direct pe card, p├ón─â la 4500 de lei

  • Bucur─â-te de un credit pentru 6 luni, cu plata ├«n rate

  • Pl─âte╚Öti DOAR dob├ónd─â total─â fix─â ├«ncep├ónd cu 0,195%/zi. F─âr─â alte taxe&comisioane.

iconita Delfin
Credit online de nevoi personale cu aprobare instantanee
Afl─â mai multe
iconita pinguin
Primește imediat, direct pe card, până la 4500 de lei
Vezi cum
iconita pinguin
Plătești DOAR dobândă
total─â fix─â de 11,94%.
F─âr─â alte taxe&comisioane
Afl─â cum
Vezi ratele instant
01

Cu pinguin vezi ce rate ai de achitat imediat ce primești banii pe card

Po╚Ťi evita penaliz─ârile mai u╚Öor
02

Cu OceanCredit ai posibilitatea s─â prelunge╚Öti achitarea unei rate p├ón─â la 30 de zile ├«n caz c─â nu ai ├«ntreaga sum─â la data scaden╚Ťei. Astfel evi╚Ťi penaliz─ârile.

Alegi de pe ce card vrei s─â achi╚Ťi prelungirea
03

Flexibilitatea Delfin înseamnă să înrolezi mai multe carduri de debit și să alegi de fiecare dată pe ce card vrei să încasezi banii.

Banii ajung în cont instant
04

Indiferent de cardul de pe care alegi s─â achi╚Ťi banii, tranzac╚Ťia va avea loc instant.

Po╚Ťi achita anticipat
05

Cu Pinguin po╚Ťi achita una sau mai multe rate anticipat.

Economisește cu OceanCredit
06

Dac─â recalculezi la zi, po╚Ťi economisi dobanda pentru zilele nefolosite.

Felicit─âri, ai economisit!
07

Tocmai ai economisit 22 de lei pentru
c─â ai achitat rata anticipat!

Po╚Ťi achita fiecare rat─â cu carduri diferite
08

Cu OceanCredit ai flexibilitare în achitarea creditului...

FAQ semnul întrebării

Cum te ajut─â creditul Pinguin

C├ó╚Ťi bani prime╚Öti prin creditul online Pinguin?

deschide FAQ iconita

├Ämprumutul PINGUIN func╚Ťioneaz─â ca un credit de nevoi personale pentru 6 luni, cu plata ├«n rate, de maximum 4500 de lei. Nevoile ╚Öi urgen╚Ťele nu lovesc doar atunci c├ónd buzunarul este plin. ╚śtim c├ót de dificil este s─â te confrun╚Ťi cu o cheltuial─â nea╚Öteptat─â ╚Öi s─â nu ai un buget de rezerv─â.

Cum stabilim suma pentru care e╚Öti eligibil? Sistemul o stabile╚Öte automat, ├«n func╚Ťie de scorul t─âu de credit, de veniturile tale, dar ╚Öi de gradul de ├«ndatorare. Te vei bucura imediat de suma maxim─â pe care ╚Ťi-o putem acorda, iar banii ajung direct pe cardul t─âu de salariu, la orice or─â, ├«n orice zi.

Creditul PINGUIN este ceea ce se nume╚Öte ├«n termeni financiari un ├«mprumut online de scurt─â durat─â, cu plata ├«n rate, pentru o perioad─â limitat─â la 6 luni de zile. Func╚Ťioneaz─â perfect ca un credit de nevoi personale atunci c├ónd vrei s─â profi╚Ťi de o ofert─â la un aparat electrocasnic performant, c├ónd vrei s─â pl─âte╚Öti o tax─â de studii sau chiar s─â-╚Ťi achizi╚Ťionezi un pachet de vacan╚Ť─â. E╚Öti liber s─â folose╚Öti cum vrei banii ╚Öi po╚Ťi returna ├«mprumutul ├«n 6 luni de zile sau anticipat, f─âr─â s─â pl─âte╚Öti nimic ├«n plus!

Ce trebuie s─â fac pentru a ob╚Ťine creditul de nevoi personale Pinguin?

deschide FAQ iconita

├Än primul r├ónd, ai nevoie de un dispozitiv (telefon, tablet─â, laptop) cu acces la internet. Procesul este 100% online, foarte simplu ╚Öi u╚Öor de parcurs, pentru c─â ╚Ötim c─â nu ├«╚Ťi place s─â te plictise╚Öti a╚Ötept├ónd la coad─â ├«n fa╚Ťa unui ghi╚Öeu, la telefon ori s─â am├óni ob╚Ťinerea creditului din cauz─â c─â s-a terminat programul.

Asigur─â-te c─â ai buletinul (cartea de identitate) la ├«ndem├ón─â. O s─â fie necesar─â ╚Öi o poz─â cu tine, adic─â un selfie, pentru a elimina orice tentativ─â de fraudare. Respect├ónd acest proces, dispare riscul ca altcineva s─â ob╚Ťin─â un ├«mprumut ├«n locul t─âu.

Indiferent de ce produs financiar alegi, toate creditele noastre se acord─â DOAR cu buletinul. Nu ai nevoie de copie dup─â contract de munc─â, adeverin╚Ť─â de venit ori de salariu ╚Öi nici de alte documente doveditoare.

Confiden╚Ťialitatea ╚Öi siguran╚Ťa datelor tale sunt cele mai importante. Toate informa╚Ťiile pe care ni le transmi╚Ťi sunt ├«n perfect─â siguran╚Ť─â la noi! Nu le ├«mp─ârt─â╚Öim cu nimeni ╚Öi nu le transmitem ter╚Ťilor.

Cât durează să primesc banii după aprobarea împrumutului Pinguin?

deschide FAQ iconita

Exist─â ├«mprumuturi online ÔÇťrapideÔÇŁ care se acord─â ├«n ore ╚Öi zile de a╚Öteptare ╚Öi exist─â ├«mprumuturile Ocean Credit!

├Ä╚Ťi respect─âm timpul ╚Öi suntem perfect con╚Ötien╚Ťi de faptul c─â unele lucruri nu mai pot a╚Ötepta. Creditele online Ocean Credit sunt cele mai rapide din pia╚Ť─â: ├«n medie, dureaz─â doar 8 minute completarea informa╚Ťiilor. ┬á

Dup─â verificarea informa╚Ťiilor ╚Öi aprobarea creditului, prime╚Öti banii Instantaneu pe cardul de salariu. Nu exist─â niciun alt IFN care ofer─â credite la fel de rapid ca noi, iar avantajele nu se opresc nicidecum aici!

ÔÇŹ

ÔÜá´ŞĆ Asigur─â-te c─â introduci datele corecte, conform indica╚Ťiilor primite ├«n fiecare etap─â, pentru a nu ├«ncurca sistemul f─âr─â s─â vrei. ├Än condi╚Ťiile ├«n care exist─â informa╚Ťii incorecte, procesul este oprit ╚Öi e╚Öti pus ├«n leg─âtura cu unul dintre operatorii no╚Ötri, lucru care poate prelungi automat timpul de acordare a creditului de nevoi personale PINGUIN.

În cât timp trebuie să returnez creditul de nevoi personale Pinguin?

deschide FAQ iconita

Ai 6 luni de zile ├«n care po╚Ťi returna creditul online de nevoi personale PINGUIN. Plata ├«mprumutului se face ├«n 6 rate lunare, de╚Öi po╚Ťi ├«napoia anticipat suma ├«mprumutat─â, f─âr─â s─â pl─âte╚Öti vreun comision.

Dac─â nu reu╚Öe╚Öti s─â te ├«ncadrezi ├«n cele 90 de zile, perioada de returnare a ├«mprumutului PINGUIN se poate prelungi, conform condi╚Ťiilor explicate ├«n contractul de credit de nevoi personale. Vei primi toate informa╚Ťiile necesare, imediat ce creditul t─âu online este aprobat.

Pentru a beneficia ├«ns─â de dob├ónda total─â fix─â ├«ncep├ónd cu 11,94%, sfatul nostru este s─â ├«ncerci s─â respec╚Ťi termenele indicate pentru cele trei rate. Dac─â ╚Ötii deja c─â nu reu╚Öe╚Öti s─â te ├«ncadrezi, verific─â ╚Öi beneficiile creditului Delfin, deoarece s-ar putea ca termenii ╚Öi condi╚Ťiile sale s─â te avantajeze mai mult!

Ne dorim s─â te bucuri de cele mai bune condi╚Ťii de ├«mprumut, iar produsele noastre sunt concepute astfel ├«nc├ót s─â-╚Ťi acopere perfect orice nevoie financiar─â. A╚Öadar, ├«n loc s─â ├«mprumu╚Ťi mai scump o sum─â mai mic─â de bani, alege creditul online de nevoi personale PINGUIN!

Ce dobândă totală plătesc pentru creditul de nevoi personale Pinguin?

deschide FAQ iconita

Rata dobânzii depinde de o serie de factori, inclusiv scorul de credit, valoarea împrumutului, pentru creditul de nevoi personale PINGUIN dobânda totală fixă începe cu 0,195 % zilnic. De exemplu:

ÔÇó pentru suma de 2000 de lei vei pl─âti o dob├ónd─â total─â de 428, 86 lei.

ÔÇó pentru suma de 3500 de lei vei pl─âti o dob├ónd─â total─â de 750,51 lei;

ÔÇó pentru suma de 4500 de lei vei pl─âti o dob├ónd─â total─â de 964,94 lei.

Nu exist─â nicio alt─â tax─â ascuns─â ╚Öi niciun alt comision. Totul procesul este transparent ╚Öi ╚Ötii exact c├ót vei returna la final. ├Än plus, nu pl─âte╚Öti mai mult fa╚Ť─â de ceilal╚Ťi. Toat─â lumea se bucur─â de aceea╚Öi dob├ónd─â mic─â!

DAE, adică Dobânda Anuală Efectivă care te ajută să compari mai multe oferte în general nu este reprezentativă pentru creditele de scurtă durată, deoarece etalonul la care se raportează este de 1 an. DAE pentru împrumutul PINGUIN este de 99,7%.

Exist─â alte taxe sau comisioane pentru creditele online Ocean Credit?

deschide FAQ iconita

Unele institu╚Ťii bancare, dar ╚Öi alte IFN-uri pot percepe o tax─â ini╚Ťial─â, comisioane analiz─â de dosar sau de administrare credit, comisioane de rambursare anticipat─â ╚Öamd.

La Ocean Credit pl─âte╚Öti DOAR dob├ónda afi╚Öat─â pentru creditul la care ai aplicat ╚Öi nimic mai mult. Nu exist─â taxe ulterioare sau comisioane de care afli c├ónd cite╚Öti contractul. Toate condi╚Ťiile sunt mereu la vedere.

Pot s─â iau un credit online PINGUIN dac─â sunt considerat r─âu platnic?

deschide FAQ iconita

Nu ai nevoie de un scor de credit perfect pentru a lua un împrumutul de nevoi personale PINGUIN. Persoane cu scoruri de credite diferite primesc aprobarea, deoarece nu doar scorul de credit este cel care stabilește dacă primești sau nu împrumutul de care ai nevoie! Contează foarte mult și gradul de îndatorare, dar și veniturile tale.

Sistemul automat ├«╚Ťi poate aproba un credit online PINGUIN inclusiv ├«n cazul ├«n care figurezi ca r─âu-platnic, dar este posibil ca suma acordat─â s─â fie mai mic─â, fa╚Ť─â de situa╚Ťia ├«n care nu ai nicio rat─â restant─â ├«nregistrat─â la Biroul de Credit.

Singurul mod ├«n care po╚Ťi afla dac─â e╚Öti eligibil pentru ├«mprumutul pentru 6 luni este s─â parcurgi pa╚Öii online de acordare a creditului, mai ales c─â, ├«n mai pu╚Ťin de 8 minute, vei ╚Ötii ce sum─â po╚Ťi primi imediat pe card.

Vrei s─â-╚Ťi afli scorul de credit ? Verific─â-l gratuit pe site-ul Volt!

ÔÜá´ŞĆ Unii creditori online sau persoane fizice neautorizate se concentreaz─â pe acordarea de ├«mprumuturi persoanelor care fie au un scor de credit slab ╚Öi/sau sunt supra├«ndatorate, fie acceseaz─â pentru prima oar─â un ├«mprumut urgent, f─âr─â s─â se informeze atent ├«n privin╚Ťa condi╚Ťiilor de rambursare.

Cu c├ót scorul de credit este mai slab ╚Öi venitul raportat este mai mic, realitatea este c─â poate fi mai dificil s─â te califici pentru un ├«mprumut, dar e posibil s─â ai o rat─â a dob├ónzii mult mai ridicat─â la suma ├«mprumutat─â, plus taxe, comisioane sau dob├ónzi penalizatoare uria╚Öe, care sub nicio form─â nu te vor ajuta s─â-╚Ťi ├«mbun─ât─â╚Ťe╚Öti situa╚Ťia.

Cite╚Öte cu mare aten╚Ťie condi╚Ťiile din contract ├«nainte de a-l semna, eventual caut─â un credit de refinan╚Ťare ╚Öi ├«ncearc─â s─â-╚Ťi ├«mbun─ât─â╚Ťe╚Öti scorul ca s─â beneficiezi de condi╚Ťii corecte de ├«mprumut ╚Öi ca s─â nu pl─âte╚Öti prea scump un ├«mprumut pe care-l po╚Ťi lua mult mai ieftin ├«n alt─â parte!

ACCESEAZ─é creditul PINGUIN!

Pot să iau un împrumut de nevoi personale fără carte de muncă?

deschide FAQ iconita

La Ocean Credit nu ╚Ťi va solicita niciodat─â o adeverin╚Ť─â de salariu sau de venit, copie dup─â contractul de munca ╚Öi nici un alt document, ├«n afar─â de buletin (carte de identitate). Nu cerem nici garan╚Ťii. Sistemul nostru are capacitatea de a verifica ├«n timp real veniturile tale raportate, ca s─â nu mai fie nevoie s─â pierzi timp inutil alerg├ónd dup─â acte.

Cât de sigur este să accesez un împrumut de nevoi personale Pinguin?

deschide FAQ iconita

Dac─â te-ai uitat la op╚Ťiunile pe care le ai la dispozi╚Ťie pentru un credit rapid de nevoi personale, ai observat cu siguran╚Ť─â c─â exist─â o sumedenie de institu╚Ťii financiare cu prezen╚Ť─â doar ├«n online. Po╚Ťi s─â ai ├«ncredere s─â accesezi un ├«mprumut de la un creditor pe care nu ├«l po╚Ťi vizita la sediu ╚Öi/sau care nu acord─â credite prin telefon?

Ocean Credit este un IFN, adic─â o institu╚Ťie financiar─â nebancar─â, o companie de ├«ncredere care opereaz─â ├«ntr-o industrie reglementat─â ╚Öi sigur─â. Spre deosebire de b─ânci, am ales s─â ne specializ─âm ├«ntr-un anumit tip de finan╚Ťare, mai exact ├«n ├«mprumuturile de nevoi personale ├«n regim de urgen╚Ť─â ╚Öi s─â lucr─âm at├ót cu clien╚Ťii b─âncilor care au nevoie de agilitate, flexibilitate ╚Öi dob├ónzi mai mici, dar ╚Öi cu acei clien╚Ťi care nu ├«ndeplinesc criteriile rigide ale acestora. ┬á

C├ónd alegi Ocean Credit, beneficiezi de ├«mprumuturi accesibile, dob├ónzi sc─âzute ╚Öi cel mai rapid proces de solicitare ╚Öi finan╚Ťare din pia╚Ť─â! Toate condi╚Ťiile respect─â prevederile legale, iar procesul de acordare a creditelor este sigur, deschis ╚Öi transparent.De ce s─â alegi creditul de nevoi personale Pinguin?

deschide FAQ iconita

ÔÇó Credit de nevoi personale online, cu aprobare imediat─â ╚Öi plata ├«n 6 rate.

ÔÇó ├Ämprumut flexibil pentru orice nevoie, de p├ón─â la 4500 de lei, pentru 180 de zile.

ÔÇó Prime╚Öti creditul PINGUIN doar cu buletinul. F─âr─â alte documente, f─âr─â garan╚Ťii.

ÔÇó Ai o dob├ónd─â total─â fix─â ├«ncep├ónd cu 0,195% zilnic.

ÔÇó ZERO taxe ╚Öi comisioane. Nu percepem comision de administrare cont, tax─â de emitere sau alte dob├ónzi ascunse. Pl─âte╚Öti numai dob├ónda ╚Öi at├ót!

ÔÇó Dureaz─â 8 minute s─â depui cererea online, indiferent de ziua ╚Öi ora la care o completezi.

ÔÇó Accesibil oric├ónd, la orice or─â, 24/7.

ÔÇó Transferul banilor este instantaneu.

ÔÇó Banii ajung direct la tine pe card.

ÔÇó Te bucuri de o dob├ónd─â de credit ipotecar la un credit personal!

ÔÇó De ce s─â ├«mprumu╚Ťi mai scump, o sum─â mai mic─â de bani? Alege creditul online de nevoi personale PINGUIN!

ÔÇŹ

ACCESEAZ─é creditul PINGUIN!

8 din 10 clien╚Ťi Ocean revin
pentru un nou credit

Rating 4,5 în urma a 179 de recenzii.

Vezi toate
No items found.
No items found.
No items found.
sageata in stanga pentru a derula produsele
sageata in dreapta pentru a derula produsele

ÔÇó ┬áTrucuri pentru a evita comisioanele bancare

ÔÇó ┬áSfaturi pentru o via╚Ť─â financiar─â mai s─ân─âtoas─â

ÔÇó ┬áCredite luate mai inteligent

ÔÇó ┬áOferte mai bune pentru a-╚Ťi multiplica banii

├Ä╚Ťi mul╚Ťumim! Ai primit un email de confirmare . Dac─â nu ├«l g─âse╚Öti, verific─â ├«n SPAM.
Oops! Ceva nu a mers bine. Te rug─âm s─â contactezi serviciul suport pentru ajutor.

Simulator credit online Pinguin

Suma aleas─â
4500
.00 lei
Num─âr de rate
6
Cost total
964.94 Lei
De rambursat
5 464.94 Lei
Prima rat─â
25-03-2024
Valoare
910.82 Lei
A doua rat─â
25-04-2024
Valoare
910.82 Lei
A treia rat─â
25-05-2024
Valoare
910.82 Lei
A patra rat─â
25-06-2024
Valoare
910.82 Lei
A cincea rat─â
25-07-2024
Valoare
910.82 Lei
A șasea rată
25-08-2024
Valoare
910.82 Lei
Exemplu