Întrebări frecvente despre creditele online

Ai o întrebare despre creditele online Ocean Credit? Suntem aici pentru tine!
Obține oferta
FAQ semnul întrebării

Ce este o linie de credit de nevoi personale?

deschide FAQ iconita

O linie de credit de nevoi personale este un credit deschis, care funcționează ca un overdraft, adică un împrumut care îți permite să efectuezi rambursări și retrageri oricât de des ai nevoie, în limita creditului disponibil, direct de pe card.

Mai exact poți accesa fonduri până la o sumă maximă aprobată, pe parcursul unei perioade mai lungi de timp. Un astfel de produs este linia de credit de nevoi personale DELFIN, care îți permite să te folosești de 12 luni de zile o sumă de până la 9000 de lei. În timp ce multe împrumuturi online includ comisioane neașteptate, condițiile liniei de credit DELFIN sunt simple și transparente. Verifică și convinge-te!


Care sunt avantajele unei linii de credit față de alte împrumuturi online?

deschide FAQ iconita

Un împrumut de nevoi personale înseamnă de obicei o sumă de bani fixă, prestabilită, care trebuie rambursată într-un anumit interval de timp, fie toată odată, fie în rate, printr-un număr de plăți programate

O linie de credit oferă beneficiarului acces la fonduri până la o sumă maximă (sau o limită de credit). Dobânzile se percep în cazul Ocean Credit doar pentru suma retrasă, nu pentru limita de credit. Exact ca în cazul unui overdraft, dacă există un sold restant, vei efectua plăți minime. În funcție de activitatea ta de rambursare, poți efectua rambursări și retrageri după cum ai nevoie, cât timp încă nu ai atins limita superioară.

Ai nevoie de o linie de credit pentru un an de zile în care să plătești doar pentru zilele în care ai folosit banii, iar fiecare plată efectuată să îți reîntregească valoarea creditului, ca să te poți folosi cum îți este mai bine de suma împrumutată?

Care sunt beneficiile unui împrumut de nevoi personale negarantat?

deschide FAQ iconita

Beneficiul cel mai important constă în lipsa necesității oricărui activ eligibil precum casa sau mașina, care să acționeze ca garanție pentru fondurile împrumutate, ceea ce simplifică enorm procesul de aplicare.

Când ai nevoie de bani ca să-ți renovezi sau să îți amenajezi domiciliul, să-ți repari autoturismul, să cumperi electrocasnice ori să plătești pentru nuntă sau vacanță, un împrumut negarantat îți rezolvă problemele infinit mai rapid.

Poți primi banii instantaneu pe card sau poți aștepta câteva zile pentru ca banii să ajungă la tine. Când timpul te presează, aplică pentru creditele online fără garanție de la Ocean Credit! Completezi formularul din site în doar 8 minute, te bucuri de un credit cu aprobare pe loc, iar banii ajung imediat pe cardul tău. În plus, ai cele mai mici dobânzi din piață.

Cum este un credit online diferit față de un overdraft pentru un card de credit?

deschide FAQ iconita

Creditele online de nevoi personale au un termen fix de rambursare,  într-una sau mai multe rate aproape egale. Cardurile de credit au adesea rate variabile, dobânzi mai mari, dobânzi penalizatoare usturătoare, dar nu au un termen de rambursare stabilit. Chiar și cardurile de credit care îți oferă dobândă zero, au comisioane de administrare destul de mari, așadar este bine să verifici toate condițiile înainte să alegi un card de credit, oricât de bună pare oferta inițială.

Vrei condiții flexibile și avantajoase pentru buzunarul tău? Verifică beneficiile liniei de credit Delfin, care funcționează ca un overdraft, la care plătești doar zilele în care te folosești de credit.

Cum pot solicita un împrumut online?

deschide FAQ iconita

Fiecare IFN și fie are bancă are propriile reguli. Există credite online pentru care trebuie să suni, să semnezi contractul după câteva zile la tine acasă, să te deplasezi la o sucursală, să aduci acte doveditoare și să aștepți de la câteva ore la câteva zile aprobarea creditului și încă pe atât, ca să primești, în sfârșit, banii.

La Ocean Credit totul se desfășoară online, extrem de simplu și de rapid. În doar  5-6 minute ai completat cererea din site. Creditul se aprobă pe loc, iar banii ajung instantaneu pe cardul tău. În medie, tot procesul durează aproximativ 8 minute. Mai mult decât simplu și mai rapid față de orice alt credit online sau offline din piață!

De ce documente am nevoie pentru a solicita un credit online?

deschide FAQ iconita

Există IFN-uri și instituții bancare care îți vor solicita documente, adeverințe de salariu sau de venit, copii după cartea de muncă sau multe alte acte pe care îți este greu să le obții.

Pentru oricare din împrumuturile Ocean Credit, nu ai nevoie decât de datele din buletin (cartea de identitate) și atât! Uită de birocrație, pentru că toate creditele noastre se acordă exclusiv cu buletinul. Completezi formularul din site la orice oră din zi sau noapte,  creditul este aprobat imediat, iar banii ajung la tine pe card.

Există vreo taxă pentru creditele online sau pentru a aplica pentru un credit?

deschide FAQ iconita

Nu există absolut nicio taxă pentru a solicita o linie de credit sau un credit de nevoi personale la Ocean Credit și nici un comision de analiză de dosar sau alt comision inițial care să se rețină ulterior din valoarea sumei împrumutate.

Cât durează solicitarea unui împrumut online?

deschide FAQ iconita

Completarea unei cereri pentru oricare din creditele online Ocean Credit durează în medie 5-6 minute, cât timp introduci datele corecte, conform indicațiilor primite la fiecare pas. Dacă sistemul nu poate valida datele din cauza unei inadvertențe, ești pus în legătură cu unul dintre operatorii noștri, lucru care poate prelungi în mod automat timpul de acordare al creditului, mai ales dacă efectuezi cererea în afara orelor de program.

Ne mândrim cu faptul că avem cel mai rapid proces de acordare a creditelor online și că lucrăm în permanență la produsele noastre de creditare pentru a le transforma în cele mai apreciate împrumuturi online din România!

Câți bani pot împrumuta?

deschide FAQ iconita

Valoarea creditului aprobat depinde foarte mult de veniturile tale declarate, de gradul de îndatorare, dar și de scorul tău de credit. Cu toate acestea, scorul de credit nu reprezintă criteriul esențial. Chiar și cei considerați de alte instituții financiare rău-platnici, pot beneficia de împrumuturile Ocean Credit.  

Există 3 produse de creditare, și anume: creditul CRAB care funcționează excelent ca un împrumut până la salariu, cu valoarea maximă eligibilă de 1500 lei, apoi creditul PINGUIN cu plata în 3 rate fixe, cu valoarea maximă eligibilă de 4500 de lei și linia de credit pentru 1 an de zile DELFIN, care îți permite să împrumuți până la 9000 de lei.

Cât de repede primesc banii după aprobarea împrumutului online?

deschide FAQ iconita

După verificarea informațiilor și aprobarea creditului, primești banii instantaneu pe card. Nu există niciun alt IFN sau vreo altă instituție bancară care să ofere credite la fel de rapid, de ușor și de confortabil pentru tine ca noi.

Pentru cât timp pot împrumuta banii?

deschide FAQ iconita

Termenul de împrumut diferă pentru fiecare credit în parte, de la 30 de zile(creditul CRAB) la 3 luni(creditul PINGUIN) sau 12 luni(linia de credit DELFIN).

Cum plătesc înapoi creditul online?

deschide FAQ iconita

Sumele împrumutate le poți rambursa eșalonat sau anticipat în decurs de 30 de zile, 3 luni sau 12 luni de zile, în funcție de creditul ales și termenul de rambursare prevăzut în contractul de credit. .

Pentru linia de credit Delfin, la sfârșitul fiecărei luni vei primi un extras al activității tale. În cazul în care ai înapoiat deja toți banii retrași, vei plăti doar pentru zilele în care ai folosit banii și vei beneficia de dobândă zero.

Cât plătesc peste suma împrumutată?

deschide FAQ iconita

Atât băncile, cât și instituțiile financiare non-bancare (IFN-urile) împrumută bani pentru care percep dobânzi, taxe sau comisioane. Nu beneficiezi de aceleași condiții de creditare peste tot! Dacă vrei să nu plătești prea scump împrumutul, trebuie să fii atent la dobânda totală și la taxele și comisioanele extra.

La Ocean Credit, beneficiarii împrumuturilor restituie banii rambursați și dobânda  totală prevăzută pentru fiecare tip de credit. Nu există alte taxe sau comisioane suplimentare. Mai mult decât atât, în urma unui studiu amplu pe piața IFN din România, s-a demonstrat faptul că împrumuturile online Ocean Credit au cele mai avantajoase condiții, adică te bucuri de cele mai mici dobânzi. Ai nevoie de un credit? Verifică soluțiile noastre!

Am nevoie de garanții pentru un credit online?

deschide FAQ iconita

Creditele online în general sunt negarantate, adică nu se solicită garanții. La Ocean Credit poți lua orice împrumut doar cu buletinul, fără garanție!

Cum va afecta un împrumut online scorul meu de credit?

deschide FAQ iconita

Un împrumut online nu îți afectează scorul de credit în mod negativ. Dimpotrivă, dacă este prima oară când îți iei credit, îți poți crea un istoric, deoarece ofertele pentru primul împrumut nu sunt la fel de atractive precum cele în care ai un scor bun de credit, care îți atestă eligibilitatea. Mai mult decât atât, un credit online chiar îți poate îmbunătăți scorul pe termen lung, cât timp respecți termenul de rambursare al datoriei.

Pot configura plăți automate din împrumutul meu online?

deschide FAQ iconita

Ocean Credit îți va vira creditul online direct pe cardul tău, adică în contul bancar pe care îl alegi. Dacă instituția bancară pe care ai ales-o are un sistem online de plăți automate, poți beneficia de această opțiune. Ocean Credit nu are acces la contul tău bancar și nici nu poate controla plățile pe care le autorizezi. Recomandarea noastră este să verifici cu banca emitentă cum și dacă poți seta plățile automate din contul tău curent.

Pot achita împrumutul mai devreme?

deschide FAQ iconita

Poți rambursa anticipat un împrumut prin creșterea plăților lunare sau achitarea împrumutului printr-o singură plată. În cazul creditelor nebancare Ocean Credit, nu  există niciun comision sau vreo taxă suplimentară pentru achitarea anticipată a creditelor CRAB și PINGUIN sau a liniei de credit DELFIN.

Există vreo limitare pentru utilizarea unui credit online?

deschide FAQ iconita

Creditele bancare sunt de obicei clasificate în funcție de nevoi. În cazul creditelor nebancare Ocean Credit, nu există vreo limitare a modului în care te poți folosi de bani sau vreo justificare ulterioară a sumelor folosite. Îți punem banii la dispoziție pentru a-ți rezolva orice problemă prevăzută sau neprevăzută, fără a te îndatora de la prieteni sau familie. Ai completă libertatea în a folosi folosi banii oriunde și pe orice dorești, fără justificări.

Pot solicita un credit online dacă nu am scor bun de credit?

deschide FAQ iconita

În cazul Ocean Credit, nu ai nevoie de un scor de credit perfect pentru a accesa împrumuturile noastre online. Poți obține un credit sau o linie de credit deoarece scorul nu este singurul criteriu după care se stabilește dacă primești sau nu împrumutul. Cel mai important este un venit sigur declarat și gradul de îndatorare, mai exact capacitatea de a-ți permite să rambursezi împrumutul.

Sistemul automat Ocean Credit  îți poate aproba linia de credit solicitată și în cazul în care figurezi ca rău-platnic, dar suma acordată a creditului va fi în conformitate cu criteriile de mai sus.

⚠️ Unii creditori online sau persoane fizice neautorizate se concentrează pe acordarea de împrumuturi persoanelor care fie au un scor de credit slab și/sau sunt supraîndatorate, fie accesează pentru prima oară un împrumut urgent, fără să se informeze atent în privința condițiilor de rambursare.

Citește cu atenție condițiile, eventual caută un credit de refinanțare și încearcă să-ți îmbunătățești scorul de credit ca să beneficiezi de condiții corecte de împrumut și ca să nu plătești prea scump un împrumut pe care-l poți lua mult mai ieftin în altă parte!

Creditele nebancare online sunt legale?

deschide FAQ iconita

Ocean Credit este un IFN, adică o instituție financiară nebancară, care aparține  unei industrii reglementate, controlate și sigure. Obținerea unui împrumut online este legal și sigur precum un credit bancar, dar, îți poate aduce mai multe avantaje: lipsa comisioanelor și a taxelor suplimentare, dobânzi mai mici, plăți flexibile, lipsa  birocrației și rapiditate în adevăratul sens al cuvântului.

Când ai nevoie de un credit urgent, nu poți aștepta zile întregi. În cazul împrumuturilor Ocean Credit, durează în medie 8 minute să primești banii pe card.

Creditele online reprezintă o practică legitimă, dar asigură-te că aplici pentru un împrumut la un creditor credibil, care are toate condițiile de acordare la vedere. De asemenea, citește cu atenție condițiile din contractul de creditare înainte de a-l semna!

Datele mele sunt în siguranță dacă aplic la un credit online nebancar?

deschide FAQ iconita

Informațiile tale personale sunt în siguranță la Ocean Credit, Nu sunt partajate cu nimeni și nici nu sunt vândute nume, adrese, CNP-uri și alte date personale. Aceste informații rămân private și protejate și după încheierea contractului de creditare, în acord cu prevederile legale.

Creditul tău online este doar treaba ta și nimeni nu va afla că ai împrumutat bani, decât dacă decizi să împărtășești experiența ta cu ceilalți. Am reușit să creștem exclusiv prin recomandările clienților noștri, iar recenziile lor pozitive ne onorează.

De câte ori pot să împrumut bani?

deschide FAQ iconita

Poți împrumuta de câte ori vrei de la Ocean Credit, cât timp respecți graficul de rambursare. Nu întâmplător 8 din 10 clienți se întorc la noi pentru un nou împrumut, deoarece te bucuri de cele mai bune condiții din piață pentru creditele nebancare

În cazul în care ai nevoie să faci împrumuturi repetate, poate cel mai indicat este să apelezi la o linie de credit. DELFIN este un credit care funcționează ca un overdraft sau un card de credit, la care poți accesa o sumă maximă de 9000 de lei timp de 12 luni, iar fiecare plată efectuată îți reîntregește linia de credit.


Ce se întâmplă dacă am probleme în a rambursa creditul la timp?

deschide FAQ iconita

Există mereu situații care nu țin de tine și care îți dau planurile peste cap și pot întârzia plățile. În acest caz, se poate prelungi perioada de rambursare conform condițiilor contractuale. Chiar dacă dobânzile noastre sunt cele mai mici din piață, să întârzii prea mult îți poate afecta scorul de credit și eligibilitatea de a primi mai mulți bani data viitoare.


Acceptați clienți fără carte de muncă sau liber profesioniști?

deschide FAQ iconita

La Ocean Credit poți beneficia de un împrumut și dacă nu ai carte de muncă. Astăzi, există multe alte surse de venit legale, obținute prin colaborări, drepturi de autor, alocații, chirii.

De aceea, cartea de muncă nu reprezintă o condiție pentru a obține un credit online de la noi. Sistemul nostru verifică veniturile declarate, adică cele înregistrate la ANAF, fără a fi nevoie să depui niciun document doveditor.

Nu ai gasit răspunsul la întrebarea ta?

Lasă-ne întrebarea într-un mesaj și revenim în scurt timp cu un răspuns
Vă mulțumim! Mesajul dumneavoastră a fost înregistrat și vom reveni cu un răspuns în cel mai scurt timp.
Oops! Ceva nu a mers bine. Te rugăm să contactezi serviciul suport pentru ajutor.

•  Trucuri pentru a evita comisioanele bancare

•  Sfaturi pentru o viață financiară mai sănătoasă

•  Credite luate mai inteligent

•  Oferte mai bune pentru a-ți multiplica banii

Îți mulțumim! Ai primit un email de confirmare . Dacă nu îl găsești, verifică în SPAM.
Oops! Ceva nu a mers bine. Te rugăm să contactezi serviciul suport pentru ajutor.