Invită-ți prietenii pe Ocean Credit!

Ai un împrumut activ sau ai fost client Ocean Credit? Acum prietenii recomandați de tine îți pot aduce câștiguri garantate.

Îți poți invita ușor prietenii și cunoscuții pe Ocean Credit dacă te loghezi în contul tău de client, apoi apeși butonul „Invită un prieten” și trimiți link-ul unic de recomandare.

Care sunt condițiile campaniei de recomandări?

Îți vei primi cei 100 de lei dacă persoana pe care ai recomandat-o îndeplinește următorii pași:

• Prietenul tău aplică pentru un credit folosind link-ul promoțional de campanie din partea ta;

• Este eligibil pentru un credit și i se aprobă împrumutul în termen de 30 de zile din momentul în care a primit invitația;

• Din momentul în care a semnat creditul, prietenul tău îl menține activ cel puțin 30 de zile.

Toți acești pași trebuie parcurși pe durata campaniei de recomandări.

Regulamentul campaniei:

  1. Inviți oricâți prieteni vrei în perioada 1 martie - 31 decembrie 2024.
  2. Poți invita oricâți prieteni vrei - atât timp cât respectă criteriile, tu poți primi câte 100 de lei pentru fiecare prieten adus.
  3. După 30 zile de la semnarea fiecărui credit, vei primi 100 de lei în contul tău.
Invită-ți prietenii pe Ocean Credit!
FAQ semnul întrebării

Întrebări frecvente

Câți bani pot primi pentru invitațiile făcute?

deschide FAQ iconita

Exact atâția pentru câți oameni ai invitat - câte 100 lei pentru fiecare persoană invitată care îndeplinește condițiile de participare. Însă maximul pe care îl vei putea primi pe fiecare tranzacție din partea Ocean Credit va fi 500 de lei. De exemplu, dacă ai 7 invitați care îndeplinesc criteriile, îți vom putea transfera un maxim de 500 de lei inițial, după care completăm suma până la cei 700 lei aferenți. Pentru mai multe detalii, te rugăm să citești regulamentul campaniei.

Câte persoane pot invita să ia un credit Ocean Credit?

deschide FAQ iconita

Câte vrei tu. Ai cale liberă să trimiți tuturor câte un link unic de recomandare. Ba chiar te apreciem că ai așa o putere de inspirație. Pentru mai multe detalii, te rugăm să consulți regulamentul campaniei.

Până când pot participa la această campanie?

deschide FAQ iconita

Campania se derulează între 1 mai 2024 - 31 decembrie 2024. În tot acest timp, tu poți invita câte persoane vrei, însă este esențial ca ele să solicite un credit până pe 31 decembrie 2024 (inclusiv). Pentru mai multe detalii, te rugăm să consulți regulamentul campaniei.

Cum invit pe cineva?

deschide FAQ iconita

Vei trimite un link unic de recomandare, transmis prin sms. Totul în câteva click-uri, din contul tău. Pentru mai multe detalii, te rugăm să consulți regulamentul campaniei.

Care sunt criteriile de eligibilitate pentru invitatul meu?

deschide FAQ iconita

Este necesar ca persoana pe care o inviți să nu fi solicitat un credit Ocean Credit anterior invitației tale. În plus, va fi nevoie ca persoana invitată să solicite un credit până la 31.12.2024. Totodată, este important ca persoana invitată de tine să mențină creditul deschis minim 30 de zile de la semnarea acestuia. În cazul în care oricare din aceste 3 condiții este încălcată, tu nu vei mai beneficia de cei 100 de lei - așa că asigură-te că le spui de regulament.

•  Trucuri pentru a evita comisioanele bancare

•  Sfaturi pentru o viață financiară mai sănătoasă

•  Credite luate mai inteligent

•  Oferte mai bune pentru a-ți multiplica banii

Îți mulțumim! Ai primit un email de confirmare . Dacă nu îl găsești, verifică în SPAM.
Oops! Ceva nu a mers bine. Te rugăm să contactezi serviciul suport pentru ajutor.