Delfin

cea mai avantajoasă linie de credit pentru nevoi personale - fără garanții

Pinguin este un credit de nevoi personale obţinut direct pe cardul de salariu. Până la 4.500 LEI, cu 3 rate fixe. Cost 11,92%. DAE 99,92%.

Beneficii:

  • Bucură-te 12 luni de o limită de credit de până la 9000 de lei!

  • Plătești DOAR pentru zilele în care ai folosit banii

  • Aplici pentru credit online doar cu buletinul, ești aprobat rapid și primești banii pe card instant

  • Beneficiază de cel mai mic cost - de la 20,2% pe an - fără taxe sau comisioane ascunse

sageata in stanga pentru a derula produsele
sageata in dreapta pentru a derula produsele

Delfin

Un împrumut mereu la îndemână, livrat pe cardul de salariu! Timp de 12 luni, retragi oricând și plătești doar pentru zilele în care ai folosit banii.

Delfin, un altfel de împrumut.

iconita Delfin
Plătești doar pentru zilele în care ai folosit banii
Află mai multe
iconita Delfin 2
Retragi banii instant pe orice card de salariu
Vezi cum
iconita Delfin 3
Fără taxe de emitere sau dobânzi ascunse
Află mai multe
Retragi bani oricând ai nevoie
01

Cu Delfin ai la dispoziție până la 9000 de lei. Retragi bani când apar situații neprevăzute sau doar pentru cumpărături.


Retragi exact cât ai nevoie
02

Delfin este mai flexibil decât creditele pe termen scurt. Retragi la orice oră sumele de care ai nevoie.Alegi pe ce card vrei să-ți virezi banii
03

Flexibilitatea Delfin înseamnă să înrolezi mai multe carduri de debit și să alegi la fiecare retragere cardul pe care primești banii.

Banii ajung rapid pe card
04

Indiferent de cardul pe care retragi banii, te vei bucura de ei în doar câteva minute.Poți retrage oricând sume suplimentare
05

Câtă vreme nu ai atins limita de credit, poți face oricând și alte retrageri. Ai până la 15 pe lună.Alegi suma suplimentară de care ai nevoie
06

Poți retrage orice sumă în limita soldului pe care îl mai ai disponibil.Rambursezi parțial sau toți banii
07

Cu Delfin poți rambursa online sumele împrumutate, parțial sau total. Când rambursezi toți banii, vei plăti doar comisionul fix de utilizare. Dacă rambursezi parțial, vom calcula și o sumă minimă de plată.

Alegi cu ce card plătești sumele datorate
08

Rambursezi simplu, în doar câteva click-uri, de pe orice card bancar înrolat în contul tău.

Cât ai de plată la finalul lunii?
09

La finalul fiecărei luni îți trimitem un extras al activității tale. Vom calcula costul fix doar pentru zilele în care ai folosit banii și, dacă nu ai rambursat toată suma, îți vom transmite și suma minimă de plată.

Suma minimă de plată îți reduce datoria totală
10

Dacă la final de lună nu ai rambursat tot creditul, vei avea și un minimum de plată: 5% din sumele extrase și nerambursate până la scadență. Odată achitată suma minimă, linia ta de credit va fi reîntregită și vei putea folosi chiar de a doua zi acești bani.FAQ semnul întrebării

Întrebări frecvente

Câți bani primești prin linia de credit online DELFIN?
deschide FAQ iconita

Când ai nevoie de sumă mai mare de bani, pe care o poți obține la fel de ușor ca un credit online pe o perioadă limitată, dar cu mai multă flexibilitate din punct de vedere retrageri și plăți, DELFIN este ceea ce cauți! 

DELFIN este cu adevărat un împrumut altfel, unic în piața din România, o linie de credit online deschisă în permanență pentru o perioadă de 12 luni de zile, care funcționează ca un overdraft sau o descoperire de cont. Adică, te poți folosi de un credit de până în 9000 de lei oricum și oricând, în funcție de necesități, fără ca salariul tău să se schimbe. 

DELFIN poate fi considerat inclusiv un card de credit nebancar cu dobândă mică, deși nu e cazul să-ți creezi un card nou pentru a beneficia de bani. Dimpotrivă, poți alege unul sau mai multe din cardurile de debit (de salariu) pe care deja le folosești.

Cum stabilim suma pentru care ești eligibil? Sistemul o stabilește automat, în funcție de scorul tău de credit, de veniturile tale, dar și de gradul de îndatorare. 

Poți aplica pentru un împrumut între 1000 și 9000 de lei. Te vei bucura imediat de noua ta linie de credit, deoarece banii ajung direct pe cardul sau pe cardurile tale, la orice oră din zi și noapte.

Retragi toți banii sau în mai multe tranșe, ori de câte ori ai nevoie, chiar și de 15 ori pe lună; bineînțeles, în limita de credit aprobată. Orice plată totală sau parțială a creditului îți reîntregește linia de credit. 

Spre deosebire de un împrumut pe o perioadă scurtă, care trebuie rambursat în rate fixe, creditul DELFIN permite eșalonarea datoriei, prin plata lunară a sumei minime de plată.

Ce trebuie să fac pentru a obține creditul online flexibil DELFIN?
deschide FAQ iconita

În primul rând, ai nevoie de un dispozitiv (telefon, tabletă, laptop) cu acces la internet. Procesul pentru acest credit online este 100% digital, foarte simplu și ușor de parcurs, pentru că știm că nu îți place să te plictisești așteptând la coadă în fața unui ghișeu, la telefon ori să amâni obținerea creditului din cauză că s-a terminat programul. 

Asigură-te că ai buletinul (cartea de identitate) la îndemână. O să fie necesară și o poză cu tine, adică un selfie, pentru a elimina orice tentativă de fraudare. Respectând acest proces, dispare riscul ca altcineva să obțină un împrumut în locul tău.

Indiferent de ce produs financiar alegi, toate creditele noastre se acordă DOAR cu buletinul. Nu ai nevoie de copie după contract de muncă, adeverință de venit ori de salariu și nici de alte documente doveditoare. 

Confidențialitatea și siguranța datelor tale sunt cele mai importante. Toate informațiile pe care ni le transmiți sunt în perfectă siguranță la noi! Nu le împărtășim cu nimeni și nu le transmitem terților.

Cât durează să primesc banii după aprobarea împrumutului DELFIN?
deschide FAQ iconita

Există împrumuturi online “rapide” care se acordă în ore și multe zile și există împrumuturile Ocean Credit! 

Îți respectăm timpul și suntem perfect conștienți de faptul că unele lucruri nu mai pot aștepta. Creditele online Ocean Credit sunt cele mai rapide din piață: în medie, durează doar 5-6minute completarea informațiilor.

După verificarea informațiilor și aprobarea creditului, primești banii Instantaneu pe cardul de salariu. Nu există niciun alt IFN care oferă credite la fel de rapid ca noi, iar avantajele nu se opresc nicidecum aici!

⚠️Asigură-te că introduci datele corecte, conform indicațiilor primite în fiecare etapă, pentru a nu încurca sistemul fără să vrei. În condițiile în care există informații incorecte, procesul este oprit și ești pus în legătura cu unul dintre operatorii noștri, lucru care poate prelungi automat timpul de acordare a liniei de credit DELFIN.

În cât timp trebuie să returnez sumele împrumutate din linia de credit DELFIN?
deschide FAQ iconita

Sumele împrumutate le poți rambursa eșalonat sau anticipat, în cele 12 luni de zile. La finalul fiecărei luni vei primi un extras al activității tale, în care vei vedea retragerile, plățile tale, comisionul calculat doar pentru zilele în care ai folosit banii și suma minimă de plată. În condițiile în care ai înapoiat deja toți banii retrași, suma minimă de plată constă doar în comisionul de utilizare, raportat la numărul de zile în care te-ai folosit de bani în luna precedentă! 

🔵Când rambursezi toți banii, vei plăti un comision pentru zilele în care ai folosit banii, cuprins între 5 și 9 lei pe zi

🔵Dacă rambursezi parțial, vom calcula o sumă minimă de plată lunară, de aproximativ 5% din valoarea utilizată din împrumutul Delfin, raportată și aceasta la numărul de zile de utilizare a banilor. Această sumă minimănu reprezintă o dobândă, ci doar o rambursare parțială. Odată achitată suma minimă, linia ta de credit va fi reîntregită și vei putea folosi chiar de a doua zi, din nou, și acești bani. 

DELFIN nu înseamnă că va trebui să respecți un program de rambursare strict. Vei efectua o plată lunară minimă, doar dacă ai un sold de credit, mai exact doar atunci când ai folosit banii și nu i-ai returnat în totalitate. 

Spre deosebire de alte linii de credit, DELFIN, ca oricare din produsele Ocean Credit, nu percepe comision de rambursare anticipată. Poți face plățile oricând dorești, fără să aștepți data scadentă. 

Pentru a beneficia însă de comisionul de utilizare foarte avantajos, recomandarea noastră este să încerci să rambursezi lunar cel puțin suma minimă de plată.

În condițiile în care plățile egale pe o perioadă de câteva luni te ajută să te organizezi mai bine, verifică și beneficiile creditului PINGUIN, deoarece s-ar putea ca termenii și condițiile sale să te avantajeze! 

Când ai nevoie de un credit de până în 1500 de lei până la salariu, verifică și beneficiile creditului CRAB

Ne dorim să te bucuri de cele mai bune condiții de împrumut, iar produsele noastre sunt concepute astfel încât să-ți acopere perfect diferitele nevoi financiare.

Cum se calculează suma minimă de plată?
deschide FAQ iconita

În Delfin poți rambursa oricând toată suma utilizată sau doar o parte din aceasta. Dacă la final de lună ai încă bani în utilizare, vom calcula un minimum de plată de 5% din sumele respective.

Exemplu reprezentativ pentru o limită de 3000 de lei cu un comision de 5 lei pe zi:

Dacă pe 7 a lunii ai retras 1000 de lei, iar pe 26 alți 1500 de lei, vei avea o datorie totală de 2500 de lei. Suma minimă de plată dacă nu ai rambursat nimic până la finalul lunii va fi 5% din 1000 de lei înmulțit cu 0,8 (24/30 de zile) + 5% din 1500 lei x 0,166 (5/30 zile) + comisionul de utilizare aferent celor 24 de zile în care au avut bani retrași (5 lei x 24 zile).

Asta înseamnă că minimul de plată este: 40 de lei + 12.5 de lei + 120 lei = 175.5 lei

Ce dobândă totală plătesc pentru linia de credit DELFIN?
deschide FAQ iconita

În comparație cu liniile de credit bancare și nebancare - care se acordă online, prin telefon sau clasic, cu prezentarea la ghișeu - unde rata dobânzii depinde de o serie de factori, inclusiv scorul de credit, valoarea împrumutului și termenul de rambursare, pentru linia de credit DELFIN există DOAR un comision de utilizare, care pornește de la 5 lei, care îți va fi comunicat în contractul de creditare. 

Nu există nicio altă taxă ascunsă, o extra dobândă sau vreun alt comision. Totul procesul este transparent și știi în fiecare lună cât trebuie să returnezi. În plus, nu plătești mai mult față de ceilalți. 

DAE, adică Dobânda Anuală Efectivă care te ajută să compari mai multe oferte în general, pornește de la 38%, în funcție de sumele retrase și de plățile efectuate. DELFIN este de departe una dintre cele mai rentabile și mai avantajoase linii de credit nebancare pentru persoanele fizice, indiferent de venit și de valoarea împrumutului. 

De ce să plătești prea scump un credit pe care-l poți obține mai ieftin? Alege linia de credit DELFIN!

Există alte taxe sau comisioane pentru creditele online Ocean Credit?
deschide FAQ iconita

Unele instituții bancare, dar și alte IFN-uri pot percepe o taxă inițială, comisioane analiză de dosar sau de administrare credit, comisioane de rambursare anticipată șamd. 

La Ocean Credit plătești DOAR comisionul afișat pentru creditul la care ai aplicat și nimic mai mult. Nu există taxe ulterioare sau alte comisioane de care afli de abia când citești contractul. Toate condițiile sunt la vedere.

Pot închide anticipat linia de credit?
deschide FAQ iconita

Sigur că da. Poți închide linia de credit Delfin 100% online, direct din contul tău, fără niciun cost de rambursare anticipată. Trebuie doar să returnezi sumele folosite și să achiți comisionul de utilizarea banilor aferent ultimei luni.


Linia de credit va fi închisă automat după cele 12 luni și în caz de neutilizare timp de 90 de zile. Vei putea însă oricând să aplici pentru o nouă linie de credit.


Pot să beneficiez de creditul DELFIN de 1 an dacă sunt considerat rău platnic?
deschide FAQ iconita

Nu ai nevoie de un scor de credit perfect pentru a accesa o linie de credit DELFIN pentru 12 luni. Persoane cu scoruri de credite diferite obțin aprobarea, deoarece nu doar scorul de credit este cel care stabilește dacă primești sau nu împrumutul! Contează foarte mult și gradul de îndatorare, dar și veniturile tale. 

Sistemul automat îți poate aproba linia de credit solicitată și în cazul în care nu ai un scor de credit perfect, dar este posibil ca suma acordată să fie mai mică.

Cu toate acestea, DELFIN este cea mai bună variantă pentru a obține mai mulți bani, dat fiind că perioada de acordare a creditului este de 1 an de zile. Singurul mod în care poți afla dacă ești eligibil este să parcurgi pașii online, mai ales că, în mai puțin de 8 minute, vei știi ce sumă primești imediat pe card. 

Află-ți gratuit scorul de credit!

⚠️Unii creditori online sau persoane fizice neautorizate se concentrează pe acordarea de împrumuturi persoanelor care fie au un scor de credit slab și/sau sunt supraîndatorate, fie accesează pentru prima oară o linie de credit urgentă, fără să se informeze cu atenție în privința condițiilor de rambursare. 

Cu cât scorul de credit este mai slab și venitul raportat este mai mic, realitatea este că poate fi mai dificil să te califici pentru un împrumut, dar e posibil să ai o rată a dobânzii mult mai ridicată la suma împrumutată, plus taxe, comisioane sau dobânzi penalizatoare uriașe, care sub nicio formă nu te vor ajuta să-ți îmbunătățești situația. 

Citește cu mare atenție condițiile din contract înainte de a-l semna, eventual caută un credit de refinanțare și încearcă să-ți îmbunătățești scorul ca să beneficiezi de condiții corecte și ca să nu plătești prea scump un împrumut pe care-l poți lua multmai ieftin în altă parte!

ACCESEAZĂ creditul DELFIN!

Pot să iau un împrumut online fără carte de muncă?
deschide FAQ iconita

Poți să accesezi creditul DELFIN și dacă nu ai carte de muncă! Vremurile se schimbă și există multe alte forme de colaborare și surse de venituri legale care asigură un trai confortabil. Sunt situații când nu există deloc un contract de muncă pentru că se obțin venituri din drepturi de autor, alocații, chirii etc., dar și angajări pe o perioadă determinată ori în baza unor convenții de colaborare, pentru care nu este nevoie de carte de muncă. 

La Ocean Credit nu-ți va solicita niciodată o adeverință de salariu sau de venit, copie după contractul de munca și nici un alt document în afară de buletin (carte de identitate). Nu cerem nici garanții. Sistemul nostru are capacitatea de a verifica în timp real veniturile tale înregistrate la ANAF, ca să nu mai fie nevoie să pierzi timp inutil alergând după acte.

Cât de sigur este să accesez linia de credit DELFIN?
deschide FAQ iconita

Dacă ai cercetat opțiunile pe care le ai la dispoziție pentru un credit urgent, ai observat cu siguranță că există mai multe instituții financiare cu prezență doar în online. Poți să ai încredere să accesezi un împrumut de la un creditor pe care nu îl poți vizita la sediu și care nu acordă credite prin telefon? 

Ocean Credit este un IFN, adică o instituție financiară nebancară, o companie de încredere, care operează într-o industrie reglementată și sigură. Spre deosebire de bănci, am ales să ne specializăm într-un anumit tip de finanțare, mai exact împrumuturile de nevoi personale rapide, cu aprobare în doar câteva minute și să lucrăm atât cu clienții băncilor care au nevoie de agilitate, flexibilitate și dobânzi mai mici, dar și cu acei clienți care nu îndeplinesc criteriile rigide ale acestora.

Când alegi Ocean Credit ai parte de împrumuturi accesibile, dobânzi scăzute și cel mai rapid proces de solicitare și finanțare din piață! Toate condițiile impuse respectă prevederile legale, cât și interesele clientului, iar procesul de acordare a creditelor este sigur, deschis și transparent.

De ce să alegi linia de credit pentru 12 luni DELFIN ?
deschide FAQ iconita

✅Beneficiezi de un credit cuprins între 1000 și 9000 de lei, fără garanții, pentru 12 luni 

✅Linia de credit DELFIN se acordă online, în 8 minute, doar cu buletinul

✅Plătești un comision fix DOAR pentru zilele în care folosești banii. 

✅Primești banii imediat, direct pe cardul sau cardurile tale de salariu

✅ Transformă-ți cardul sau cardurile de salariu într-un card de credit pentru plăți online și retrageri în numerar, cu aceleași condiții avantajoase.

✅ Poți efectua până la 15 retrageri pe lună, în limita de credit aprobată

✅ Poți returna sumele folosite integral sau parțial. 

✅ Când nu poți plăti integral suma folosită, ai de returnat o sumă minimă lunară, adică 5% din valoarea utilizată. 

✅Banii plătiți îți reîntregesc linia de credit și îi vei putea folosi începând cu a doua zi după efectuarea plății.

✅ZERO taxe și comisioane. Nu percepem comision de administrare cont, taxă de emitere sau alte dobânzi ascunse. 

✅Accesibil oricând, la orice oră, 24/7. 

✅Ai toate costurile la vedere! Te bucuri de cele mai avantajoase condiții pentru o linie de credit, de care te poți folosi 12 luni, oricând și oricum vrei.

De ce să împrumuți prea scump o sumă mai mică de bani? Transformă-ți cardul sau cardurile de salarii în cele mai avantajoase carduri de credit! Vezi ce poate face linia de credit DELFIN pentru tine!

 ACCESEAZĂ creditul DELFIN!

8 din 10 clienți Ocean revin
pentru un nou credit

Rating 4,5 în urma a 179 de recenzii.

Vezi toate
No items found.
No items found.
No items found.
sageata in stanga pentru a derula produsele
sageata in dreapta pentru a derula produsele

Aplică pentru Delfin

Comision de la 5 lei pe zi | Cost lunar de la 20%

* Cu un selfie și cartea de identitate poți obține pe loc linia de credit online Delfin. Vom analiza datele tale de la Biroul de Credit și ANAF și îți vom spune în doar câteva minute ce comision poți obține și câți bani poți lua.

Exemplu de calcul pentru Delfin 3000 leiExemplu de calcul pentru Delfin 3000Exemplu de calcul pentru Delfin 6000 leiExemplu de calcul pentru Delfin 9000 lei

•  Trucuri pentru a evita comisioanele bancare

•  Sfaturi pentru o viață financiară mai sănătoasă

•  Credite luate mai inteligent

•  Oferte mai bune pentru a-ți multiplica banii

Îți mulțumim! Ai primit un email de confirmare . Dacă nu îl găsești, verifică în SPAM.
Oops! Ceva nu a mers bine. Te rugăm să contactezi serviciul suport pentru ajutor.