Coral, credit online de nevoi personale

Pinguin este un credit de nevoi personale obţinut direct pe cardul de salariu. Până la 4.500 LEI, cu 3 rate fixe. Cost 11,92%. DAE 99,92%.

  • Credit online de nevoi personale cu aprobare instantanee

  • Primește imediat, direct pe card, până la 12 000 de lei

  • Bucură-te de un credit pentru 6-24 luni, cu plata în rate

  • Plătești DOAR dobândă totală fixă începând cu 0,055%/zi. Fără alte taxe&comisioane.

iconita Delfin
Credit online de nevoi personale cu aprobare instantanee
Află mai multe
iconita pinguin
Primește imediat, direct pe card, până la 4500 de lei
Vezi cum
iconita pinguin
Plătești DOAR dobândă
totală fixă de 11,94%.
Fără alte taxe&comisioane
Află cum
Vezi ratele instant
01

Cu pinguin vezi ce rate ai de achitat imediat ce primești banii pe card

Poți evita penalizările mai ușor
02

Cu OceanCredit ai posibilitatea să prelungești achitarea unei rate până la 30 de zile în caz că nu ai întreaga sumă la data scadenței. Astfel eviți penalizările.

Alegi de pe ce card vrei să achiți prelungirea
03

Flexibilitatea Delfin înseamnă să înrolezi mai multe carduri de debit și să alegi de fiecare dată pe ce card vrei să încasezi banii.

Banii ajung în cont instant
04

Indiferent de cardul de pe care alegi să achiți banii, tranzacția va avea loc instant.

Poți achita anticipat
05

Cu Pinguin poți achita una sau mai multe rate anticipat.

Economisește cu OceanCredit
06

Dacă recalculezi la zi, poți economisi dobanda pentru zilele nefolosite.

Felicitări, ai economisit!
07

Tocmai ai economisit 22 de lei pentru
că ai achitat rata anticipat!

Poți achita fiecare rată cu carduri diferite
08

Cu OceanCredit ai flexibilitare în achitarea creditului...

FAQ semnul întrebării

Cum te ajută creditul Coral

Câți bani primești prin creditul online Coral?

deschide FAQ iconita

Împrumutul CORAL funcționează ca un credit de nevoi personale și care îți oferă până la 12 000 de lei, sumă rambursabilă în 6-24 luni, cu plata în rate egale. Ai flexibilitatea de a alege numărul de rate, în funcție de bugetul tău. Nevoile și urgențele nu lovesc doar atunci când buzunarul este plin. Știm cât de dificil este să te confrunți cu o cheltuială neașteptată și să nu ai un buget de rezervă.

Cum stabilim suma pentru care ești eligibil? Sistemul o stabilește automat, în funcție de scorul tău de credit, de veniturile tale, dar și de gradul de îndatorare. Te vei bucura imediat de suma maximă pe care ți-o putem acorda, iar banii ajung direct pe cardul tău de salariu, la orice oră, în orice zi.

Creditul CORAL este ceea ce se numește în termeni financiari un împrumut online de scurtă durată, cu plata în rate, pentru o perioadă limitată la 6 luni de zile. Funcționează perfect ca un credit de nevoi personale atunci când vrei să profiți de o ofertă la un aparat electrocasnic performant, când vrei să plătești o taxă de studii sau chiar să-ți achiziționezi un pachet de vacanță. Ești liber să folosești cum vrei banii și poți returna împrumutul în 6-24 luni de zile sau anticipat, fără să plătești nimic în plus!

Ce trebuie să fac pentru a obține creditul de nevoi personale Coral?

deschide FAQ iconita

În primul rând, ai nevoie de un dispozitiv (telefon, tabletă, laptop) cu acces la internet. Procesul este 100% online, foarte simplu și ușor de parcurs, pentru că știm că nu îți place să te plictisești așteptând la coadă în fața unui ghișeu, la telefon ori să amâni obținerea creditului din cauză că s-a terminat programul.

Asigură-te că ai buletinul (cartea de identitate) la îndemână. O să fie necesară și o poză cu tine, adică un selfie, pentru a elimina orice tentativă de fraudare. Respectând acest proces, dispare riscul ca altcineva să obțină un împrumut în locul tău.

Indiferent de ce produs financiar alegi, toate creditele noastre se acordă DOAR cu buletinul. Nu ai nevoie de copie după contract de muncă, adeverință de venit ori de salariu și nici de alte documente doveditoare.

Confidențialitatea și siguranța datelor tale sunt cele mai importante. Toate informațiile pe care ni le transmiți sunt în perfectă siguranță la noi! Nu le împărtășim cu nimeni și nu le transmitem terților.

Cât durează să primesc banii după aprobarea împrumutului Coral?

deschide FAQ iconita

Există împrumuturi online “rapide” care se acordă în ore și zile de așteptare și există împrumuturile Ocean Credit!

Îți respectăm timpul și suntem perfect conștienți de faptul că unele lucruri nu mai pot aștepta. Creditele online Ocean Credit sunt cele mai rapide din piață: în medie, durează doar 8 minute completarea informațiilor.  

După verificarea informațiilor și aprobarea creditului, primești banii Instantaneu pe cardul de salariu. Nu există niciun alt IFN care oferă credite la fel de rapid ca noi, iar avantajele nu se opresc nicidecum aici!

⚠️ Asigură-te că introduci datele corecte, conform indicațiilor primite în fiecare etapă, pentru a nu încurca sistemul fără să vrei. În condițiile în care există informații incorecte, procesul este oprit și ești pus în legătura cu unul dintre operatorii noștri, lucru care poate prelungi automat timpul de acordare a creditului de nevoi personale CORAL.

În cât timp trebuie să returnez creditul de nevoi personale Coral?

deschide FAQ iconita

Ai cel puțin 180 de zile, adică 6 luni de zile în care poți returna creditul online de nevoi personale CORAL. Plata împrumutului se face în 6-24 rate lunare egale, în funcție de posibilitățile tale financiare. Deși poți înapoia anticipat suma împrumutată, fără să plătești vreun comision.

Dacă nu reușești să te încadrezi în termenul agreat împreună, perioada de returnare a împrumutului CORAL se poate prelungi, conform condițiilor explicate în contractul de credit de nevoi personale. Vei primi toate informațiile necesare, imediat ce creditul tău online este aprobat.

Pentru a beneficia însă de dobânda totală fixă începând cu 0.055% / zi, sfatul nostru este să încerci să respecți termenele indicate pentru ratele alese de tine. Dacă știi deja că nu reușești să te încadrezi, verifică și beneficiile creditului Delfin, deoarece s-ar putea ca termenii și condițiile sale să te avantajeze mai mult!

Ne dorim să te bucuri de cele mai bune condiții de împrumut, iar produsele noastre sunt concepute astfel încât să-ți acopere perfect orice nevoie financiară. Așadar, în loc să împrumuți mai scump o sumă mai mică de bani, alege creditul online de nevoi personale CORAL!

Ce dobândă totală plătesc pentru creditul de nevoi personale Coral?

deschide FAQ iconita

Dacă în cazul altor credite bancare și nebancare - care se acordă online, prin telefon sau clasic, cu prezentarea la ghișeu - rata dobânzii depinde de o serie de factori, inclusiv scorul de credit, valoarea împrumutului și termenul de rambursare, pentru creditul de nevoi personale CORAL dobânda totală fixă începe cu 0.055% / zi. De exemplu:

pentru suma de 2000 de lei pe o perioadă de 12 luni vei plăti o dobândă totală de 220,93 lei.

• pentru suma de 3500 de lei pe o perioadă de 6 luni vei plăti o dobândă totală de 204,88 lei;

• pentru suma de 12 000 de lei pe o perioadă de 12 luni vei plăti o dobândă totală de 1325,59 lei.

Nu există nicio altă taxă ascunsă și niciun alt comision. Totul procesul este transparent și știi exact cât vei returna la final.

DAE, adică Dobânda Anuală Efectivă care te ajută să compari mai multe oferte. DAE pentru împrumutul CORAL începe de la 22%.

Există alte taxe sau comisioane pentru creditele online Ocean Credit?

deschide FAQ iconita

Unele instituții bancare, dar și alte IFN-uri pot percepe o taxă inițială, comisioane analiză de dosar sau de administrare credit, comisioane de rambursare anticipată șamd.

La Ocean Credit plătești DOAR dobânda afișată pentru creditul la care ai aplicat și nimic mai mult. Nu există taxe ulterioare sau comisioane de care afli când citești contractul. Toate condițiile sunt mereu la vedere.

Pot să iau un credit online CORAL dacă sunt considerat rău platnic?

deschide FAQ iconita

Nu ai nevoie de un scor de credit perfect pentru a lua un împrumutul de nevoi personale CORAL. Persoane cu scoruri de credite diferite primesc aprobarea, deoarece nu doar scorul de credit este cel care stabilește dacă primești sau nu împrumutul de care ai nevoie! Contează foarte mult și gradul de îndatorare, dar și veniturile tale.

Sistemul automat îți poate aproba un credit online CORAL inclusiv în cazul în care figurezi ca rău-platnic, dar este posibil ca suma acordată să fie mai mică, față de situația în care nu ai nicio rată restantă înregistrată la Biroul de Credit.

Singurul mod în care poți afla dacă ești eligibil pentru împrumutul pentru 6 luni este să parcurgi pașii online de acordare a creditului, mai ales că, în mai puțin de 8 minute, vei știi ce sumă poți primi imediat pe card.

Vrei să-ți afli scorul de credit ? Verifică-l gratuit pe site-ul Volt!

⚠️ Unii creditori online sau persoane fizice neautorizate se concentrează pe acordarea de împrumuturi persoanelor care fie au un scor de credit slab și/sau sunt supraîndatorate, fie accesează pentru prima oară un împrumut urgent, fără să se informeze atent în privința condițiilor de rambursare.

Cu cât scorul de credit este mai slab și venitul raportat este mai mic, realitatea este că poate fi mai dificil să te califici pentru un împrumut, dar e posibil să ai o rată a dobânzii mult mai ridicată la suma împrumutată, plus taxe, comisioane sau dobânzi penalizatoare uriașe, care sub nicio formă nu te vor ajuta să-ți îmbunătățești situația.

Citește cu mare atenție condițiile din contract înainte de a-l semna, eventual caută un credit de refinanțare și încearcă să-ți îmbunătățești scorul ca să beneficiezi de condiții corecte de împrumut și ca să nu plătești prea scump un împrumut pe care-l poți lua mult mai ieftin în altă parte!

ACCESEAZĂ creditul CORAL!

Pot să iau un împrumut de nevoi personale fără carte de muncă?

deschide FAQ iconita

La Ocean Credit nu ți va solicita niciodată o adeverință de salariu sau de venit, copie după contractul de munca și nici un alt document, în afară de buletin (carte de identitate). Nu cerem nici garanții. Sistemul nostru are capacitatea de a verifica în timp real veniturile tale raportate, ca să nu mai fie nevoie să pierzi timp inutil alergând după acte.

Cât de sigur este să accesez un împrumut de nevoi personale Coral?

deschide FAQ iconita

Dacă te-ai uitat la opțiunile pe care le ai la dispoziție pentru un credit rapid de nevoi personale, ai observat cu siguranță că există o sumedenie de instituții financiare cu prezență doar în online. Poți să ai încredere să accesezi un împrumut de la un creditor pe care nu îl poți vizita la sediu și/sau care nu acordă credite prin telefon?

Ocean Credit este un IFN, adică o instituție financiară nebancară, o companie de încredere care operează într-o industrie reglementată și sigură. Spre deosebire de bănci, am ales să ne specializăm într-un anumit tip de finanțare, mai exact în împrumuturile de nevoi personale în regim de urgență și să lucrăm atât cu clienții băncilor care au nevoie de agilitate, flexibilitate și dobânzi mai mici, dar și cu acei clienți care nu îndeplinesc criteriile rigide ale acestora.  

Când alegi Ocean Credit, beneficiezi de împrumuturi accesibile, dobânzi scăzute și cel mai rapid proces de solicitare și finanțare din piață! Toate condițiile respectă prevederile legale, iar procesul de acordare a creditelor este sigur, deschis și transparent.De ce să alegi creditul de nevoi personale Coral?

deschide FAQ iconita

Credit de nevoi personale online, cu aprobare imediată și plata în 6-24 rate egale.

Împrumut flexibil pentru orice nevoie, de până la 12 000 de lei - iar tu alegi numărul de rate egale convenabile pentru tine.

Primești creditul CORAL doar cu buletinul. Fără alte documente, fără garanții.

Ai o dobândă totală fixă începând cu 0.055% / zi.

ZERO taxe și comisioane. Nu percepem comision de administrare cont, taxă de emitere sau alte dobânzi ascunse. Plătești numai dobânda și atât!

Durează 8 minute să depui cererea online, indiferent de ziua și ora la care o completezi.

Accesibil oricând, la orice oră, 24/7.

Transferul banilor este instantaneu.

Banii ajung direct la tine pe card.

Te bucuri de o dobândă de credit ipotecar la un credit personal!

De ce să împrumuți mai scump, o sumă mai mică de bani? Alege creditul online de nevoi personale CORAL!

ACCESEAZĂ creditul CORAL!

8 din 10 clienți Ocean revin
pentru un nou credit

Rating 4,5 în urma a 179 de recenzii.

Vezi toate
No items found.
No items found.
No items found.
sageata in stanga pentru a derula produsele
sageata in dreapta pentru a derula produsele

•  Trucuri pentru a evita comisioanele bancare

•  Sfaturi pentru o viață financiară mai sănătoasă

•  Credite luate mai inteligent

•  Oferte mai bune pentru a-ți multiplica banii

Îți mulțumim! Ai primit un email de confirmare . Dacă nu îl găsești, verifică în SPAM.
Oops! Ceva nu a mers bine. Te rugăm să contactezi serviciul suport pentru ajutor.

Simulator credit online Coral

Suma aleasă
12 000
.00 lei
Număr de rate
24
Cost total
2 203.34 Lei
De rambursat
14 203.34 Lei
Prima rată
25-03-2024
Valoare
609.58 Lei
A doua rată
25-04-2024
Valoare
609.58 Lei
A treia rată
25-05-2024
Valoare
609.58 Lei
A patra rată
25-06-2024
Valoare
609.58 Lei
A cincea rată
25-07-2024
Valoare
609.58 Lei
A șasea rată
25-08-2024
Valoare
609.58 Lei
Ultima rată
25-02-2026
Valoare
609.58 Lei
Exemplu