Împrumută altfel
Împrumută altfel

Am lansat Delfin, prima Linie de Credit Revolving din România

  • Delfin este o linie de credit de tip Revolving disponibilă 100% online, pe orice card de salariu, în câteva minute
  • Clientul rambursează un minimum de plată lunar și un cost fix doar pentru zilele în care a folosit banii
  • Clienții nu plătesc comisioane de retragere cash, analiză dosar, emitere, rambursare sau pentru neutilizarea împrumutului

Delfin va putea fi accesată 100% online pe orice card de salariu, eliminând nevoia unui card de credit sau overdraft. Împrumutul poate fi transferat instant către orice card de debit din România. Vorbim aici inclusiv de cardurile emise de Revolut și Monese cu BIN-uri românești. Operațiunile de creditare și debitare pentru aceste carduri vor avea loc în timp real, datorită tehnologiilor Mastercard MoneySend și Visa Direct. Targetăm 2.000 de clienți până la finalul 2021 pentru linia de credit de tip Revolving Delfin.

Am lansat Delfin - cu ce vine în plus față de împrumuturile obișnuite

“Lucrăm la acest produs de mai bine de un an și jumătate. În toată această perioadă am identificat atât lipsurile creditelor rapide, cât și pe cele ale cardurilor de credit și le-am transformat în beneficii incluse în pachetul Delfin. Astfel am lansat Delfin, un singur produs pentru toate nevoile de creditare, fie că este vorba de cheltuieli de reparații, cheltuieli medicale, cumpărături sau alte nevoie personale. Delfin simplifică radical experiența clienților noștri și ne va diferenția semnificativ în piață. Avantajul este că, odată ce clientul va primi o dobândă personalizată în funcție de istoricul și profilul său de risc, nu va mai fi nevoit să apeleze la alte credite pe termen scurt”. - Radu Ciorbă, fondator al Ocean Credit și al aplicației Volt.

Spre deosebire de creditele clasice IFN, în cazul liniei de credit Delfin, clientul nu rambursează integral suma împrumutată. Acesta înapoiază un minimum de plată lunar și un cost fix doar pentru zilele în care a utilizat banii. 

Am lansat Delfin cu o limita maxima de 9.000 de lei. Clienții vor plăti un cost fix, începând cu 0,05% pe zi, cu mult sub costul altor produse de împrumut Ocean și de peste 10 ori mai mic decât media dobânzilor din piața creditelor rapide.

Credit disponibil în doar câteva minute

Noul produs este disponibil prin platforma www.oceancredit.ro. Cei interesaţi pot accesa linia de credit Delfin în doar câteva minute, direct de pe telefon, tabletă sau computer. După aprobare banii pot fi retrași instant pe orice card de debit.

Clientul își creează un cont Ocean Credit, unde își introduce datele de identificare și informațiile despre situația financiară. În continuare, verificarea eligibilităţii, inclusiv interogarea veniturilor la ANAF şi a istoricului de creditare, se realizează automat. Acordurile din partea clientului sunt semnate online.

În cazul unui răspuns pozitiv, contractul se generează pe loc şi este semnat tot electronic. După semnarea contractului, suma este disponibilă în contul de client Ocean Credit. Mai departe, clientul decide cum va folosi linia de credit. Acesta are opțiunea de a transfera suma integral sau prin extrageri multiple, pe orice card de debit sau chiar pe mai multe carduri, în funcție de nevoi.

În cazul Delfin nu există comisioane de analiză dosar, de administrare cont sau card sau alte comisioane de emitere, reînnoire, re-emitere. Suplimentar, clienții pot scăpa de comisioanele care apar în cazul retragerilor cash de pe cardurile de credit. Asta pentru că odată virată linia de credit pe orice card de salariu, comisioanele de retragere de la bancomat vor fi în general foarte mici sau chiar zero.

autor
Adina Vintescu
Publicat pe
12/10/2021
Categoria
IFN

•  Trucuri pentru a evita comisioanele bancare

•  Sfaturi pentru o viață financiară mai sănătoasă

•  Credite luate mai inteligent

•  Oferte mai bune pentru a-ți multiplica banii

Îți mulțumim! Ai primit un email de confirmare . Dacă nu îl găsești, verifică în SPAM.
Oops! Ceva nu a mers bine. Te rugăm să contactezi serviciul suport pentru ajutor.