Crab, credit online de nevoi personale

Crab este un credit de nevoi personale obţinut direct pe cardul de salariu. Până la 1500 LEI, cu o rată fixă. Cost 15%. DAE 447,63%.

  • Beneficiaz─â de cel mai convenabil ├«mprumut urgent p├ón─â la salariu

  • Aplici online ├«n 8 minute, doar cu buletinul

  • Prime╚Öti instantaneu p├ón─â la 1500 de lei, direct pe card

  • Dob├ónd─â total─â fix─â de 15%, indiferent de ce scor de credit ai

iconita Delfin
Aplici online în 8 minute, doar cu buletinul
Afl─â mai multe
iconita Delfin
Primești instantaneu până la 1500 de lei, direct pe card
Vezi cum
iconita Delfin
Plătești DOAR dobândă
total─â fix─â de 11,94%.
F─âr─â alte taxe&comisioane
Afl─â cum
Vezi ratele instant
01

Cu pinguin vezi ce rate ai de achitat imediat ce primești banii pe card

Po╚Ťi evita penaliz─ârile mai u╚Öor
02

Cu OceanCredit ai posibilitatea s─â prelunge╚Öti achitarea unei rate p├ón─â la 30 de zile ├«n caz c─â nu ai ├«ntreaga sum─â la data scaden╚Ťei. Astfel evi╚Ťi penaliz─ârile.

Alegi de pe ce card vrei s─â achi╚Ťi prelungirea
03

Flexibilitatea Delfin înseamnă să înrolezi mai multe carduri de debit și să alegi de fiecare dată pe ce card vrei să încasezi banii.

Banii ajung în cont instant
04

Indiferent de cardul de pe care alegi s─â achi╚Ťi banii, tranzac╚Ťia va avea loc instant.

Po╚Ťi achita anticipat
05

Cu Pinguin po╚Ťi achita una sau mai multe rate anticipat.

Economisește cu OceanCredit
06

Dac─â recalculezi la zi, po╚Ťi economisi dobanda pentru zilele nefolosite.

Felicit─âri, ai economisit!
07

Tocmai ai economisit 22 de lei pentru
c─â ai achitat rata anticipat!

Po╚Ťi achita fiecare rat─â cu carduri diferite
08

Cu OceanCredit ai flexibilitare în achitarea creditului...

FAQ semnul întrebării

Cum te ajut─â creditul Crab

De ce s─â alegi creditul online Crab?

deschide FAQ iconita

ÔÇó Dureaz─â 8 minute s─â depui cererea online, indiferent de ziua ╚Öi ora la care o completezi.

ÔÇó Accesibil oric├ónd, la orice or─â, 24/7.

ÔÇó Aprobarea este imediat─â

ÔÇó Transferul banilor este instantaneu.

ÔÇó Banii ajung direct la tine pe card.

ÔÇó Credit online acordat doar cu buletinul. F─âr─â alte documente, f─âr─â garan╚Ťii.

ÔÇó F─âr─â dob├ónzi astronomice, toate costurile ╚Öi condi╚Ťiile la vedere! Te bucuri de o dob├ónd─â de credit ipotecar la un credit personal!

ÔÇó Ai o dob├ónd─â total─â fix─â de 15%. Dob├ónda nu se modific─â ├«n func╚Ťie de scorul t─âu de credit sau de alte criterii de bonitate, a╚Öa cum se ├«nt├ómpl─â cu alte credite online.

ÔÇó F─âr─â alte taxe ╚Öi comisioane, precum comision de administrare cont, tax─â de emitere sau dob├ónzi ascunse. Pl─âte╚Öti numai dob├ónda ╚Öi at├ót!

ÔÇó CRAB func╚Ťioneaz─â ideal ca ├«mprumut urgent p├ón─â la salariu. Te bucuri de p├ón─â la 1500 de lei la cea mai mic─â dob├ónd─â din pia╚Ť─â, pe care ├«i po╚Ťi dai ├«napoi ├«n 30 de zile.


Aplic─â pentru creditul CRAB!

Cât de sigur este să accesez un împrumut online Crab?

deschide FAQ iconita

Dac─â ai c─âutat variantele pe care le ai la dispozi╚Ťie pentru un credit rapid de nevoi personale, ai observat cu siguran╚Ť─â c─â exist─â o sumedenie de creditori cu prezen╚Ť─â doar ├«n online. Po╚Ťi s─â ai ├«ncredere s─â accesezi un ├«mprumut de la un creditor pe care nu ├«l po╚Ťi vizita la sediu ╚Öi/sau care nu acord─â credite prin telefon?

Ocean Credit este o institu╚Ťie financiar─â nebancar─â, o companie de ├«ncredere care opereaz─â ├«ntr-o industrie reglementat─â ╚Öi sigur─â. Spre deosebire de b─ânci, am ales s─â ne specializ─âm ├«ntr-un anumit tip de finan╚Ťare, mai exact ├«mprumuturile de nevoi personale ├«n regim de urgen╚Ť─â ╚Öi s─â lucr─âm at├ót cu clien╚Ťii b─âncilor, dar ╚Öi cu acei clien╚Ťi pe care b─âncile nu ╚Öi-i doresc neap─ârat ca ╚Öi consumatori ai produselor lor.

Alege Ocean Credit ca s─â beneficiezi de ├«mprumuturi accesibile, dob├ónzi sc─âzute ╚Öi cel mai rapid proces de solicitare ╚Öi finan╚Ťare din pia╚Ť─â!

Pot să iau un împrumut online CRAB fără carte de muncă?

deschide FAQ iconita

Po╚Ťi s─â prime╚Öti un credit rapid CRAB ╚Öi dac─â nu ai carte de munc─â! Vremurile se schimb─â ╚Öi exist─â multe alte forme de colaborare ╚Öi surse de venituri legale care asigur─â un trai confortabil. Sunt situa╚Ťii c├ónd nu exist─â deloc un contract de munc─â pentru c─â se ob╚Ťin venituri din drepturi de autor, aloca╚Ťii, chirii etc., dar ╚Öi angaj─âri pe o perioad─â determinat─â ori ├«n baza unor conven╚Ťii de colaborare, pentru care nu se ├«nregistreaz─â cartea de munc─â.

De aceea, aceasta nu reprezint─â o condi╚Ťie pentru a ob╚Ťine un ├«mprumut online de la Ocean Credit. Nu ai nevoie nici de adeverin╚Ť─â de salariu sau de venit, copie dup─â contractul de munca, garan╚Ťii sau alte documente ├«n afar─â de buletin (cartea de indetitate). Sistemul nostru are capacitatea de a verifica ├«n timp real veniturile tale ├«nregistrate la ANAF, ca s─â nu mai fie nevoie s─â alergi inutil dup─â acte.

Pot s─â iau un credit online CRAB dac─â sunt considerat r─âu platnic?

deschide FAQ iconita

Nu ai nevoie de un scor de credit perfect pentru a lua un împrumut CRAB. Multe persoane, cu scoruri de credite diferite primesc aprobarea în fiecare zi. Nu doar scorul de credit este cel care stabilește dacă primești sau nu un împrumut. Contează foarte mult și gradul de îndatorare, dar și veniturile tale.

Sistemul automat ├«╚Ťi poate aproba un credit online CRAB inclusiv ├«n cazul ├«n care figurezi ca r─âu-platnic, dar este posibil ca suma acordat─â s─â fie mai mic─â, fa╚Ť─â de situa╚Ťia ├«n care nu ai nicio rat─â restant─â ├«nregistrat─â la Biroul de Credit.

Singurul mod ├«n care po╚Ťi afla dac─â e╚Öti eligibil pentru un ├«mprumut CRAB este s─â parcurgi pa╚Öii online de acordare a creditului, mai ales c─â ├«n mai pu╚Ťin de 8 minute vei ╚Ötii suma pe care o po╚Ťi primi imediat pe card.

Indiferent dac─â figurezi sau nu ├«n Biroul de Credit, vei pl─âti aceea╚Öi dob├ónd─â ca atunci c├ónd ai un scor imaculat. Vrei s─â-╚Ťi afli scorul de credit? Verific─â-l gratuit, pe site-ul Volt!

ÔÜá´ŞĆ Unii creditori online sau persoane fizice neautorizate se concentreaz─â pe acordarea de ├«mprumuturi persoanelor care fie au un scor de credit slab ╚Öi/sau sunt supra├«ndatorate, fie acceseaz─â pentru prima oar─â un ├«mprumut urgent, f─âr─â s─â se informeze atent ├«n privin╚Ťa condi╚Ťiilor de rambursare.

Cu c├ót scorul de credit este mai slab ╚Öi venitul raportat este mai mic, realitatea este c─â poate fi mai dificil s─â te califici pentru un ├«mprumut, dar e posibil s─â ai o rat─â a dob├ónzii mult mai ridicat─â la suma ├«mprumutat─â, plus taxe, comisioane sau dob├ónzi penalizatoare uria╚Öe, care sub nicio form─â nu te vor ajuta s─â-╚Ťi ├«mbun─ât─â╚Ťe╚Öti situa╚Ťia.

Cite╚Öte cu aten╚Ťie condi╚Ťiile, eventual caut─â un credit de refinan╚Ťare ╚Öi ├«ncearc─â s─â-╚Ťi ├«mbun─ât─â╚Ťe╚Öti scorul de credit ca s─â beneficiezi de condi╚Ťii corecte de ├«mprumut ╚Öi ca s─â nu pl─âte╚Öti prea scump un ├«mprumut pe care-l po╚Ťi lua mult mai ieftin ├«n alt─â parte!


ÔÇŹAplic─â pentru creditul CRAB!Exist─â alte taxe sau comisioane pentru creditele online Ocean Credit?

deschide FAQ iconita

Unele institu╚Ťii bancare ╚Öi chiar ╚Öi alte IFN-uri pot percepe o tax─â ini╚Ťial─â, comisioane de analiz─â pe dosar, de administrare credit sau de rambursare anticipat─â.

La Ocean Credit pl─âte╚Öti DOAR dob├ónda afi╚Öat─â pentru creditul la care ai aplicat ╚Öi nimic mai mult. Nu exist─â alte taxe ascunse ori comisioane ╚Öi toate condi╚Ťiile sunt la vedere.

Ce dobândă totală plătesc pentru creditul online Crab?

deschide FAQ iconita

Dacă în cazul cardurilor de credit bancare, rata dobânzii depinde de o serie de factori, inclusiv scorul de credit, valoarea împrumutului și termenul de rambursare, pentru creditul online CRAB dobânda totală este de 15%. De exemplu: 

ÔÇó pentru suma de 500 de lei vei pl─âti o dob├ónd─â total─â de 75 lei;┬á

ÔÇó pentru suma de 1000 de lei vei pl─âti o dob├ónd─â total─â de 150 lei;┬á

ÔÇó pentru suma de 1500 de lei vei pl─âti o dob├ónd─â total─â de 225 lei.┬á

Nu există nici o altă taxă ascunsă, nici un comision de administrare sau dobânzi de care afli doar când citești contractul. Totul este la vedere și știi exact cât vei returna la final. 

DAE, adică Dobânda Anuală Efectivă care te ajută să compari mai multe oferte în general nu este reprezentativă pentru creditul CRAB, deoarece etalonul la care se raportează este de 1 an. DAE pentru împrumutul CRAB este de 447,63%. 

În cât timp trebuie să returnez împrumutul Crab?

deschide FAQ iconita

Ai 30 de zile la dispozi╚Ťie pentru a returna suma ├«mprumutat─â prin creditul online Crab. Dac─â nu reu╚Öe╚Öti s─â te ├«ncadrezi, perioada de returnare se poate prelungi. Vei primi toate informa╚Ťiile necesare dup─â aprobarea creditului.

Pentru a beneficia de dob├ónda de 15%, sfatul nostru este s─â aplici pentru ┬ácreditul Crab dac─â e╚Öti sigur c─â po╚Ťi s─â returnezi banii ├«n decurs de dou─â s─âpt─âm├óni. Altfel, poate sunt mai potrivite pentru tine creditele online Pinguin sau Delfin! Ne dorim s─â te bucuri de cele mai bune condi╚Ťii de ├«mprumut pentru nevoile tale!

Cât durează să primesc banii, odată ce este aprobat creditul online Crab?

deschide FAQ iconita

Exist─â ├«mprumuturi online ÔÇťrapideÔÇŁ care se acord─â ├«n ore ╚Öi zile de a╚Öteptare ╚Öi exist─â ├«mprumuturile Ocean Credit!

├Ä╚Ťi respect─âm timpul ╚Öi suntem con╚Ötien╚Ťi c─â unele lucruri nu mai pot a╚Ötepta. Creditele online Ocean Credit sunt cele mai rapide din pia╚Ť─â: ├«n medie, dureaz─â doar 8 minute completarea informa╚Ťiilor. ┬á

Dup─â verificarea informa╚Ťiilor, prime╚Öti banii Instantaneu pe cardul de salariu. Nu exist─â niciun alt IFN care ofer─â credite la fel de rapid ca noi, iar avantajele nu se opresc aici!

ÔÜá´ŞĆ Asigur─â-te c─â introduci datele corecte, conform indica╚Ťiilor primite ├«n fiecare etap─â, pentru a nu ├«ncurca sistemul f─âr─â s─â vrei. ├Än condi╚Ťiile ├«n care exist─â informa╚Ťii incorecte, procesul este oprit ╚Öi e╚Öti pus ├«n leg─âtura cu unul dintre operatorii no╚Ötri, lucru care prelunge╚Öte automat timpul de acordare a creditului online CRAB.

Ce trebuie s─â fac pentru a ob╚Ťine creditul online Crab?

deschide FAQ iconita

Ai nevoie ├«n primul r├ónd de un dispozitiv cu acces la internet. Tot procesul este ┬á simplu ╚Öi intuitiv, 100% online, pentru c─â ╚Ötim c─â nu ├«╚Ťi place s─â te plictise╚Öti a╚Ötept├ónd la telefon ori s─â am├óni ob╚Ťinerea creditului din cauza unui program de lucru limitat.

Vei avea nevoie de cartea de identitate ╚Öi de o poz─â cu tine, adic─â un selfie, ca s─â ne asigur─âm c─â nu exist─â vreo tentativ─â de fraudare ╚Öi c─â altcineva ob╚Ťine un ├«mprumut ├«n locul t─âu. Oferim credite doar cu buletinul, f─âr─â adeverin╚Ť─â de salariu sau alte documente.

Datele tale sunt ├«n perfect─â siguran╚Ť─â la noi! Nu le ├«mp─ârt─â╚Öim cu nimeni ╚Öi nu le transmitem ter╚Ťilor.

C├ó╚Ťi bani prime╚Öti prin creditul online Crab?

deschide FAQ iconita

Creditul online CRAB func╚Ťioneaz─â ca un ├«mprumut instantaneu de maximum 1500 de lei. Este ideal ├«n orice situa╚Ťie ├«n care ai nevoie ca de aer de o anumit─â sum─â de bani, pe care o po╚Ťi returna ├«ntr-o lun─â ╚Öi pentru care nu vrei s─â pl─âte╚Öti o dob├ónd─â ustur─âtoare.

Cum stabilim suma pentru care e╚Öti eligibil? Sistemul o stabile╚Öte automat, ├«n func╚Ťie de scorul t─âu de credit, de veniturile tale, dar ╚Öi de gradul de ├«ndatorare.

Dac─â nu ╚Ťi-ai dat seama deja, CRAB este ceea ce se nume╚Öte ├«n termeni financiari un ├«mprumut online nebancar rapid, pentru o perioad─â limitat─â de timp. Poate fi un credit pentru nevoi urgente sau un credit mic p├ón─â la salariu, ca s─â nu mai fie nevoie s─â a╚Ötep╚Ťi pentru a-╚Ťi repara ma╚Öina, pentru a face cump─âr─âturile de s─ârb─âtori sau pentru nevoi medicale care nu suport─â am├ónare.

Crab este creditul online fulger care nu te ├«ntreab─â pentru ce sunt banii, nu are nevoie de garan╚Ťii ╚Öi ├«╚Ťi vireaz─â ├«mprumutul direct pe cardul de debit (de salariu), la orice or─â din zi ╚Öi noapte.

8 din 10 clien╚Ťi Ocean revin
pentru un nou credit

Rating 4,5 în urma a 179 de recenzii.

Vezi toate
No items found.
No items found.
No items found.
sageata in stanga pentru a derula produsele
sageata in dreapta pentru a derula produsele

ÔÇó ┬áTrucuri pentru a evita comisioanele bancare

ÔÇó ┬áSfaturi pentru o via╚Ť─â financiar─â mai s─ân─âtoas─â

ÔÇó ┬áCredite luate mai inteligent

ÔÇó ┬áOferte mai bune pentru a-╚Ťi multiplica banii

├Ä╚Ťi mul╚Ťumim! Ai primit un email de confirmare . Dac─â nu ├«l g─âse╚Öti, verific─â ├«n SPAM.
Oops! Ceva nu a mers bine. Te rug─âm s─â contactezi serviciul suport pentru ajutor.

Simulator credit online Crab

Suma aleas─â
1500
.00 lei
Cost total
225.00 Lei
De rambursat
1725.00 Lei
Scaden╚Ťa
25-03-2021
Valoare
1725.00 Lei
Exemplu de utilizare a creditului Crab