Crab, credit online de nevoi personale

Crab este un credit de nevoi personale obţinut direct pe cardul de salariu. Până la 1500 LEI, cu o rată fixă. Cost 15%. DAE 447,63%.

  • Beneficiază de cel mai convenabil împrumut urgent până la salariu

  • Aplici online în 8 minute, doar cu buletinul

  • Primești instantaneu până la 1500 de lei, direct pe card

  • Dobândă totală fixă de 15%, indiferent de ce scor de credit ai

iconita Delfin
Aplici online în 8 minute, doar cu buletinul
Află mai multe
iconita Delfin
Primești instantaneu până la 1500 de lei, direct pe card
Vezi cum
iconita Delfin
Plătești DOAR dobândă
totală fixă de 11,94%.
Fără alte taxe&comisioane
Află cum
Vezi ratele instant
01

Cu pinguin vezi ce rate ai de achitat imediat ce primești banii pe card

Poți evita penalizările mai ușor
02

Cu OceanCredit ai posibilitatea să prelungești achitarea unei rate până la 30 de zile în caz că nu ai întreaga sumă la data scadenței. Astfel eviți penalizările.

Alegi de pe ce card vrei să achiți prelungirea
03

Flexibilitatea Delfin înseamnă să înrolezi mai multe carduri de debit și să alegi de fiecare dată pe ce card vrei să încasezi banii.

Banii ajung în cont instant
04

Indiferent de cardul de pe care alegi să achiți banii, tranzacția va avea loc instant.

Poți achita anticipat
05

Cu Pinguin poți achita una sau mai multe rate anticipat.

Economisește cu OceanCredit
06

Dacă recalculezi la zi, poți economisi dobanda pentru zilele nefolosite.

Felicitări, ai economisit!
07

Tocmai ai economisit 22 de lei pentru
că ai achitat rata anticipat!

Poți achita fiecare rată cu carduri diferite
08

Cu OceanCredit ai flexibilitare în achitarea creditului...

FAQ semnul întrebării

Cum te ajută creditul Crab

De ce să alegi creditul online Crab?

deschide FAQ iconita

Durează 8 minute să depui cererea online, indiferent de ziua și ora la care o completezi.

Accesibil oricând, la orice oră, 24/7.

Aprobarea este imediată

Transferul banilor este instantaneu.

Banii ajung direct la tine pe card.

Credit online acordat doar cu buletinul. Fără alte documente, fără garanții.

Fără dobânzi astronomice, toate costurile și condițiile la vedere! Te bucuri de o dobândă de credit ipotecar la un credit personal!

Ai o dobândă totală fixă de 15%. Dobânda nu se modifică în funcție de scorul tău de credit sau de alte criterii de bonitate, așa cum se întâmplă cu alte credite online.

Fără alte taxe și comisioane, precum comision de administrare cont, taxă de emitere sau dobânzi ascunse. Plătești numai dobânda și atât!

CRAB funcționează ideal ca împrumut urgent până la salariu. Te bucuri de până la 1500 de lei la cea mai mică dobândă din piață, pe care îi poți dai înapoi în 30 de zile.


Aplică pentru creditul CRAB!

Cât de sigur este să accesez un împrumut online Crab?

deschide FAQ iconita

Dacă ai căutat variantele pe care le ai la dispoziție pentru un credit rapid de nevoi personale, ai observat cu siguranță că există o sumedenie de creditori cu prezență doar în online. Poți să ai încredere să accesezi un împrumut de la un creditor pe care nu îl poți vizita la sediu și/sau care nu acordă credite prin telefon?

Ocean Credit este o instituție financiară nebancară, o companie de încredere care operează într-o industrie reglementată și sigură. Spre deosebire de bănci, am ales să ne specializăm într-un anumit tip de finanțare, mai exact împrumuturile de nevoi personale în regim de urgență și să lucrăm atât cu clienții băncilor, dar și cu acei clienți pe care băncile nu și-i doresc neapărat ca și consumatori ai produselor lor.

Alege Ocean Credit ca să beneficiezi de împrumuturi accesibile, dobânzi scăzute și cel mai rapid proces de solicitare și finanțare din piață!

Pot să iau un împrumut online CRAB fără carte de muncă?

deschide FAQ iconita

Poți să primești un credit rapid CRAB și dacă nu ai carte de muncă! Vremurile se schimbă și există multe alte forme de colaborare și surse de venituri legale care asigură un trai confortabil. Sunt situații când nu există deloc un contract de muncă pentru că se obțin venituri din drepturi de autor, alocații, chirii etc., dar și angajări pe o perioadă determinată ori în baza unor convenții de colaborare, pentru care nu se înregistrează cartea de muncă.

De aceea, aceasta nu reprezintă o condiție pentru a obține un împrumut online de la Ocean Credit. Nu ai nevoie nici de adeverință de salariu sau de venit, copie după contractul de munca, garanții sau alte documente în afară de buletin (cartea de indetitate). Sistemul nostru are capacitatea de a verifica în timp real veniturile tale înregistrate la ANAF, ca să nu mai fie nevoie să alergi inutil după acte.

Pot să iau un credit online CRAB dacă sunt considerat rău platnic?

deschide FAQ iconita

Nu ai nevoie de un scor de credit perfect pentru a lua un împrumut CRAB. Multe persoane, cu scoruri de credite diferite primesc aprobarea în fiecare zi. Nu doar scorul de credit este cel care stabilește dacă primești sau nu un împrumut. Contează foarte mult și gradul de îndatorare, dar și veniturile tale.

Sistemul automat îți poate aproba un credit online CRAB inclusiv în cazul în care figurezi ca rău-platnic, dar este posibil ca suma acordată să fie mai mică, față de situația în care nu ai nicio rată restantă înregistrată la Biroul de Credit.

Singurul mod în care poți afla dacă ești eligibil pentru un împrumut CRAB este să parcurgi pașii online de acordare a creditului, mai ales că în mai puțin de 8 minute vei știi suma pe care o poți primi imediat pe card.

Indiferent dacă figurezi sau nu în Biroul de Credit, vei plăti aceeași dobândă ca atunci când ai un scor imaculat. Vrei să-ți afli scorul de credit? Verifică-l gratuit, pe site-ul Volt!

⚠️ Unii creditori online sau persoane fizice neautorizate se concentrează pe acordarea de împrumuturi persoanelor care fie au un scor de credit slab și/sau sunt supraîndatorate, fie accesează pentru prima oară un împrumut urgent, fără să se informeze atent în privința condițiilor de rambursare.

Cu cât scorul de credit este mai slab și venitul raportat este mai mic, realitatea este că poate fi mai dificil să te califici pentru un împrumut, dar e posibil să ai o rată a dobânzii mult mai ridicată la suma împrumutată, plus taxe, comisioane sau dobânzi penalizatoare uriașe, care sub nicio formă nu te vor ajuta să-ți îmbunătățești situația.

Citește cu atenție condițiile, eventual caută un credit de refinanțare și încearcă să-ți îmbunătățești scorul de credit ca să beneficiezi de condiții corecte de împrumut și ca să nu plătești prea scump un împrumut pe care-l poți lua mult mai ieftin în altă parte!


Aplică pentru creditul CRAB!Există alte taxe sau comisioane pentru creditele online Ocean Credit?

deschide FAQ iconita

Unele instituții bancare și chiar și alte IFN-uri pot percepe o taxă inițială, comisioane de analiză pe dosar, de administrare credit sau de rambursare anticipată.

La Ocean Credit plătești DOAR dobânda afișată pentru creditul la care ai aplicat și nimic mai mult. Nu există alte taxe ascunse ori comisioane și toate condițiile sunt la vedere.

Ce dobândă totală plătesc pentru creditul online Crab?

deschide FAQ iconita

Dacă în cazul cardurilor de credit bancare, rata dobânzii depinde de o serie de factori, inclusiv scorul de credit, valoarea împrumutului și termenul de rambursare, pentru creditul online CRAB dobânda totală este de 15%. De exemplu: 

pentru suma de 500 de lei vei plăti o dobândă totală de 75 lei; 

pentru suma de 1000 de lei vei plăti o dobândă totală de 150 lei; 

pentru suma de 1500 de lei vei plăti o dobândă totală de 225 lei. 

Nu există nici o altă taxă ascunsă, nici un comision de administrare sau dobânzi de care afli doar când citești contractul. Totul este la vedere și știi exact cât vei returna la final. 

DAE, adică Dobânda Anuală Efectivă care te ajută să compari mai multe oferte în general nu este reprezentativă pentru creditul CRAB, deoarece etalonul la care se raportează este de 1 an. DAE pentru împrumutul CRAB este de 447,63%. 

În cât timp trebuie să returnez împrumutul Crab?

deschide FAQ iconita

Ai 30 de zile la dispoziție pentru a returna suma împrumutată prin creditul online Crab. Dacă nu reușești să te încadrezi, perioada de returnare se poate prelungi. Vei primi toate informațiile necesare după aprobarea creditului.

Pentru a beneficia de dobânda de 15%, sfatul nostru este să aplici pentru  creditul Crab dacă ești sigur că poți să returnezi banii în decurs de două săptămâni. Altfel, poate sunt mai potrivite pentru tine creditele online Pinguin sau Delfin! Ne dorim să te bucuri de cele mai bune condiții de împrumut pentru nevoile tale!

Cât durează să primesc banii, odată ce este aprobat creditul online Crab?

deschide FAQ iconita

Există împrumuturi online “rapide” care se acordă în ore și zile de așteptare și există împrumuturile Ocean Credit!

Îți respectăm timpul și suntem conștienți că unele lucruri nu mai pot aștepta. Creditele online Ocean Credit sunt cele mai rapide din piață: în medie, durează doar 8 minute completarea informațiilor.  

După verificarea informațiilor, primești banii Instantaneu pe cardul de salariu. Nu există niciun alt IFN care oferă credite la fel de rapid ca noi, iar avantajele nu se opresc aici!

⚠️ Asigură-te că introduci datele corecte, conform indicațiilor primite în fiecare etapă, pentru a nu încurca sistemul fără să vrei. În condițiile în care există informații incorecte, procesul este oprit și ești pus în legătura cu unul dintre operatorii noștri, lucru care prelungește automat timpul de acordare a creditului online CRAB.

Ce trebuie să fac pentru a obține creditul online Crab?

deschide FAQ iconita

Ai nevoie în primul rând de un dispozitiv cu acces la internet. Tot procesul este   simplu și intuitiv, 100% online, pentru că știm că nu îți place să te plictisești așteptând la telefon ori să amâni obținerea creditului din cauza unui program de lucru limitat.

Vei avea nevoie de cartea de identitate și de o poză cu tine, adică un selfie, ca să ne asigurăm că nu există vreo tentativă de fraudare și că altcineva obține un împrumut în locul tău. Oferim credite doar cu buletinul, fără adeverință de salariu sau alte documente.

Datele tale sunt în perfectă siguranță la noi! Nu le împărtășim cu nimeni și nu le transmitem terților.

Câți bani primești prin creditul online Crab?

deschide FAQ iconita

Creditul online CRAB funcționează ca un împrumut instantaneu de maximum 1500 de lei. Este ideal în orice situație în care ai nevoie ca de aer de o anumită sumă de bani, pe care o poți returna într-o lună și pentru care nu vrei să plătești o dobândă usturătoare.

Cum stabilim suma pentru care ești eligibil? Sistemul o stabilește automat, în funcție de scorul tău de credit, de veniturile tale, dar și de gradul de îndatorare.

Dacă nu ți-ai dat seama deja, CRAB este ceea ce se numește în termeni financiari un împrumut online nebancar rapid, pentru o perioadă limitată de timp. Poate fi un credit pentru nevoi urgente sau un credit mic până la salariu, ca să nu mai fie nevoie să aștepți pentru a-ți repara mașina, pentru a face cumpărăturile de sărbători sau pentru nevoi medicale care nu suportă amânare.

Crab este creditul online fulger care nu te întreabă pentru ce sunt banii, nu are nevoie de garanții și îți virează împrumutul direct pe cardul de debit (de salariu), la orice oră din zi și noapte.

8 din 10 clienți Ocean revin
pentru un nou credit

Rating 4,5 în urma a 179 de recenzii.

Vezi toate
No items found.
No items found.
No items found.
sageata in stanga pentru a derula produsele
sageata in dreapta pentru a derula produsele

•  Trucuri pentru a evita comisioanele bancare

•  Sfaturi pentru o viață financiară mai sănătoasă

•  Credite luate mai inteligent

•  Oferte mai bune pentru a-ți multiplica banii

Îți mulțumim! Ai primit un email de confirmare . Dacă nu îl găsești, verifică în SPAM.
Oops! Ceva nu a mers bine. Te rugăm să contactezi serviciul suport pentru ajutor.

Simulator credit online Crab

Suma aleasă
1500
.00 lei
Cost total
225.00 Lei
De rambursat
1725.00 Lei
Scadența
25-03-2021
Valoare
1725.00 Lei
Exemplu de utilizare a creditului Crab