Intrebari frecvente – Ocean Credit

Intrebari frecvente 

Pentru a putea aplica este necesar sa:

 • ai varsta minima de 18 ani;
 • sa detii un cont bancar cu un card atasat valid in care sa incasezi venitul lunar;
 • sa ai un venit minim lunar de 700 Ron;
 • sa ai o adresa de e-mail personala si numar de telefon mobil valabil.

Pentru a primi un imprumut rapid, la orice ora, chiar si in afara programului, trebuie sa incarci in aplicatie, la primul imprumut, o fotografie a cartii de identitate sau un scan al acesteia, contul IBAN si un extras de cont pe ultima luna (documentul eliberat de banca).

Pentru a putea solicita un imprumut instant este necesar sa completezi cererea de pe site-ul nostru www.oceancredit.ro. Dupa ce ai finalizat, ai banii in mai putin de 30 minute, pe card.

Daca nu esti la primul imprumut tot ce trebuie sa faci este sa intri in contul tau pentru a obtine un nou imprumut.

Pentru a putea valida cardul in aplicatie este necesar sa ai 2 lei disponibili pe card. Pentru a sti sigur ce suma este blocata (pana la 2 lei) poti face o interogare la bancomatul bancii respective, accesa serviciul online sau apela numarul pentru asistenta carduri de pe spatele acestuia.

Contractul este semnat electronic. Ocean Credit isi propune sa vina in intampinarea dorintelor tale, asa ca nu este nevoie sa te deplasezi la sediul companiei.

Ocean Credit iti acorda, in functie de necesitatile tale, maximum 500 de lei pentru primul imprumut acordat, urmand ca pentru urmatoarele, plafonul maxim sa se mareasca pana la 1500 de lei.

Perioada maxima de acordare a unui imprumut rapid de la Ocean Credit este de 30 zile. Aceasta nu depinde de suma pe care doresti s-o imprumuti.

Cu siguranta, dar doar dupa ce ai rambursat primul imprumut. Doar asa poti solicita un altul intrand direct in contul tau online pe oceancredit.ro sau telefonic, la numarul 021 9938, fara niciun document.

Ocean Credit isi doreste transparenta totala in relatia cu tine, de aceea dupa ce ai setat suma si perioada dorite, vei putea vedea costul total al creditului, precum si nivelul DAE.

In cazul creditelor pe durata scurta, dobanda nu se calculeaza pe an, astfel ca DAE nu este relevanta.

DAE reprezinta dobanda anuala efectiva, care este egala, pe o perioada de un an cu valoarea actuala a tuturor angajamentelor, trageri, rambursari si costuri, prezente si viitoare, convenite de creditor si de consumator. Ea este calculata astfel:

unde:

 • X este DAE;
 • m este numarul ultimei trageri;
 • k este numarul unei trageri, astfel 1 <= k <= m;
 • C(k) este valoarea tragerii k;
 • t(k) este intervalul, exprimat in ani si fractiuni de an, dintre data primei trageri si data fiecarei trageri ulterioare, astfel t1= 0;
 • m' este numarul ultimei rambursari sau al costurilor suportate;
 • l este numarul unei rambursari sau al costurilor suportate;
 • D(l) este valoarea unei rambursari sau a costurilor suportate;
 • S(l) este intervalul, exprimat in ani si fractiuni de an, dintre data primei trageri si data fiecarei rambursari sau costuri suportate;

Iti reamintim faptul ca DAE, in cazul creditelor acordate pe o perioada scurta, nu este relevanta, deoarece dobanda nu se calculeaza pe an.

Ocean Credit este mereu alaturi de tine si iti pune la dispozitie 3 variante de a rambursa imprumutul. Astfel, tot ce trebuie sa faci este sa te asiguri ca la data scadentei ai depus banii la CEC sau ai facut transfer in contul Ocean Credit.

Pentru a vedea suma pe care o ai de achitat, poți intra in contul tau online, pe www.oceancredit.ro sau poti afla telefonic, apeland departamentul Relatii Clienti la numarul 021 9938.

Ocean Credit isi doreste sa fie in permanent contact cu tine, astfel ca pentru orice intrebare sau informatie suplimentara ne poti contacta la numarul de telefon 021 9938, de luni pana vineri, in intervalul orar 09.00-18.00 sau pe adresa de e-mail info@oceancredit.ro.

Daca intampini probleme in a rambursa imprumutul, te rugam sa ne contactezi telefonic la numarul 021 9938 si vom gasi impreuna o solutie avantajoasa pentru tine.

Ocean Credit ofera posibilitatea de rambursare flexibila a imprumutului pe o perioada cuprinsa intre 7 și 30 zile. Neindeplinirea obligatiilor de plata ofera dreptul creditorului Ocean Credit:

 • sa perceapa comision de intarziere de 1.5 % pe zi din suma imprumutata restanta;
 • sa isi ia toate masurile legale in vederea recuperarii debitului;
 • sa raporteze catre Biroul de Credit informatii privind sumele restante, fapt ce va afecta negativ istoricul de creditare al clientului, urmand ca cererile ulterioare sa nu fie aprobate;
 • sa ia legatura cu o firma specializata in recuperarea creantelor.

Copyright © 2018 - OceanCredit. Termeni ANPC